Zsibbadás-érzés, vérnyomás. Vajon vélt vagy komoly a probléma?
Előzmény: Hol is kezdjem. Szóval egy ideje van egy kis szivbillentyűs rendellenességem ami nem halálos, nem veszélyes és főként nem gyógyítható. Emellett halálfélelemtől szoktam rettegni. Néha az éj közepén felébredek, és megijedek a sötéttől.
Maga a téma: Nos a múlthéten kedden iskolában összeestem. Az ottani ápoló szerint pánikrohamom volt az érettségi és az egyéb gondok okozta stressz miatt. Fel is írt magneb6-ot, hogy szedjem amíg túljutok az időszakon. Azonban ma észleltem valami furcsát. Reggel matek vizsgán bezsibbadt a fejem jobb fele, de csak pár másodpercre. Aztán ez 1-2 szünetben megismétlődött. Majd hazaértem és megint ismétlődött vagy 3-4 alkalommal, azonban már az arcom és nyakam is vele zsibbadt. A várnyomásom alacsonyak tűnik, egymást követően 3x mértem meg a következő eredménnyel:
1.)
106
81
65
2.)
101
69
90
3.)
108
77
75
Magáról az érzésről: Volt már olyan hogy hirtelen kirázott a hideg, no ez hasonló csak zsibbadással jár. Kétoldalt és a szememnél is érzem enyhén, de inkább a fejem jobb féltekére öszpontosul az érzés. Elég ijesztő..
Köszön előre is a válaszaitokat,
20 F.
Újabb mérési adatok:
1.)
108
78
54
2.)
115
78
44
3.)
109
76
75
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!