Nagyon rosszul alszom mit tehetek ellene?
Szia!
Én is nagyon rosszul aludtam, és rossszakat álmodtam. Igaz nem "jártam alva", de sokat forgolódtam. Elmentem egy homeopata orvoshoz, adott "bogyókat" és megszűntek a rossz álmok, és egyre jobban, nyugodtabban alszom. Próbálj elmenni egy jó homeopata orvoshoz, vagy a ygógyszertárban kérj homeopátiás szert ,biztos tudnak segíteni. És ezeknek a szereknek nincs (vagy nagyon ritkán van) mellékhatásuk, nem okoznak "függőséget" hozzászokást.
Orrot kifújni lefekvéskor (akkor is, ha nem kell), esetleg egy kis orrkenőcs.
Ezen kívül a NAPPALI életed próbáld elrendezni.
Ha mindez nem segít, akkor a Madarász utcában van egy alváslabor. Az orvosod beutalhat.
Ne hanyagold el, mert a horkolásnak van olyan fokozata, ami már agykárosodást is okozhat (de még előtte kialvatlanságot - még, ha 8-9-10 órákat is alszol).
Igaza van az előttem válaszolóknak!
Én is nagyon rosszul alszom, sírok álmomban és rfossz, mozgalmas álmaim vannak. Éjszaka olyan 6-7 órát alszom, pedig csak 13 éves vagyok.
A rossz álmok ellen azt tudom javasolni (nekem bevált!) Hogy az ismétlődő álmaidból írj egy könyvet, körülszőve cselekménnyel és így (legalábbis nekem)cmegszünnek. Remélem segíthettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!