Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ki csinálna belőlem "jó...

Ki csinálna belőlem "jó pasit"? Bővebben bent!

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy bár nem vagyok elveszett ember, szeretném, ha több sikerem lenne lányoknál. Érdekes dolog ez amúgy, mert valahogy mindig sikerem volt, de most rá szeretnék kicsit feküdni a külsőségekre is.

Fogadjuk el, hogy a belsőmmel nincs gond:) Tehát a külsőmön kellene változtatni, súly és öltözködés, stb. tekintetében. Nem vagyok durván elhízva vagy ilyesmi:)

Tudom, nehéz ügy így látatlanban, viszont úgy gondolom, hogy hátha van itt valaki, aki segíthetne nekem. Legyen lány vagy pasi.

Élőben gondolom! Nem netes tanácsadásra van szükségem, szerintem. De azért minden hozzászólást köszönök!:)

2012. febr. 13. 02:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Csinálok ...de az idő pénz:D
2012. febr. 13. 03:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem ingyen gondoltam..
2012. febr. 13. 04:16
 3/3 anonim ***** válasza:

jó pasit? höhö...minha magamat látnám...így gondoltam én is...aztán kézbe(kezelésbe) vett egy profi...olyan önbizalmat adott, amit azóta sem felejtek...siker siker hátán...

csak értelmes, intelligens barátnőt keress...az majd sínre tesz...

2012. febr. 14. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!