Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ömlik belőlem a vér, mi lehet...

Ömlik belőlem a vér, mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés
eddig fogamzásgátlót szedtem, és most menstruálok, de ha letelik a 7 napos szünet, nem kezdek új levelet. az utolsó 2 menzeszem kicsit erősebb volt, de még mindig nem erős, csak normális, előtte gyenge a fgátló miatt, mielőtt nem szedtem, viszonylag közepes-erős volt. a furcsa az, h nem fáj a hasam egyáltalán, de ömlik belőlem v ér. kb mint szülés után. a 2. napon vagyok, tegnap, az elsőn gyenge volt. ha holnapra nem csillapszik, vérzés után elmegyek orvoshoz, de kiváncai vagyok, veletek volt-e már ilyen, h nem fáj semmi, de ömlik a vér?
2012. febr. 12. 22:07
 1/8 A kérdező kommentje:
még annyival kiegésziteném, h arra gondolok, h esetleg elvetélek/nem tudok róla, h terhes lennék.../, de akkor fájna a hasam, nem?
2012. febr. 12. 22:11
 2/8 anonim ***** válasza:
nekem volt 2 vetélésem is igaz én nem szedtem fogamzásgátlöt de belölem is ömlött a vér de nem fájt semmim menj el dokihoz mindenképp mert ha vetélésed volt véletlenül akkor ki kell hogy kaparjanak
2012. febr. 12. 22:14
 3/8 A kérdező kommentje:
rendben, köszi.
2012. febr. 12. 22:22
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Rendesen szedett fog.gátló mellett nulla az esélye, hogy vetélés. Szerintem holnapra jobb lesz. Ha rosszul érzed magad vagy szédülsz, az a vérveszteség miatt lesz, akkor hívjatok mentőt.
2012. febr. 12. 22:24
 5/8 A kérdező kommentje:
amúgy is vérszegény vagyok, úgyhogy nem túl jó... hát tényleg rendesen szedtem a fogamzásgátlót, de most nagyon beteg voltam és kaptam cefixim hatóanyagú antibiotikumot, cataflamot, panadolt, aspirint, algopyrint, és 2 napja használtam kortikoszteroid tartalmú kenőcsöt viszonylag nagy területen, de már abbahagytam. nem tudom, ezekkel lehet-e kapcsolatban.
2012. febr. 12. 22:51
 6/8 anonim ***** válasza:

amikor azt a sok gyógyszert meg antibiotikumot szedted akkor használtatok kiegészítő védekezést? mert olyankor csökkenhet a tabletta hatékonysága

de egyébként teljesen rendesen szedett tabletta mellett is van kb 0.5% a teherbeesésre, úgyhogy nem lehetetlen

amúgy ha 6 hét alatt volt a terhesség, akkor nem szükséges kaparás, mert ilyenkor a vetélés normálisan zajlik le (az első 6 hétben elég gyakori a spontán vetélés, sok nő észre se veszi, maximum egy erősebb vérzést észlel)

mindenesetre jobb ha orvoshoz mész, ha nem múlik a vérzés, mert hormonális zavar, stb is okozhatja

de minden

2012. febr. 13. 07:11
 7/8 anonim ***** válasza:
az Algopyrin vérhígító, általában attól sokkal erősebben jön meg a vérzés. szerintem ez az oka.
2012. febr. 13. 10:01
 8/8 A kérdező kommentje:
mára megint normális lett. hát ha terhes voltam, akkor 6 hét alatti, de nem hiszem. köszi a válaszokat
2012. febr. 13. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!