Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » FONTOS! Látás zavaraim vannak...

FONTOS! Látás zavaraim vannak néha. Olyan, mintha egy "hernyòt" látnék, vagy mintha valamit mikroszkòpon keresztül néznék. és közbe a fejem is fáj. Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés

2012. febr. 11. 10:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Vérnyomás?
2012. febr. 11. 10:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Üvegtesti homályok lehetnek ezek, de az nem okoz fejfájást.
2012. febr. 11. 10:44
 3/8 A kérdező kommentje:
ès az üvegtesti làtàs minek a tünete,vagy mi a megoldás?
2012. febr. 11. 10:56
 4/8 anonim ***** válasza:

Az üvegtesti homály lehet rövidlátás miatt, de normális látásélességű embereknél is előfordul, nagyon sok embernek van ilyen zavaró problémája.Azt jelzi, hogy a szem anyagcseréje nem a legjobb.A szervezet méregtelenítése, egészséges táplálkozás, szemtorna valamicskét segíthet.c-vitamin nagyobb adagban szintén segíthet.Műtéti megoldás is létezik erre, de nem ajánlott, mert nagyon sok a kockázata.

Néha elég zavaró ez a probléma, de együtt lehet élni vele, meg kell szokni.

2012. febr. 11. 11:33
 5/8 anonim ***** válasza:

nekem is sokszor van ilyen

ilyesmire gondolsz te is?

http://www.youtube.com/watch?v=3I7_al4mrfg

2012. febr. 11. 13:13
 6/8 anonim ***** válasza:

meg ilyesmi...nekem mondjuk migrénem van,de nem tudom össze függ e vele.

http://www.youtube.com/watch?v=sxroMCVgpPk&feature=related

2012. febr. 11. 13:19
 7/8 anonim ***** válasza:

13:19

De jó képet találtál,ez nagyon jól ábrázolja a dolgot!

Egyébként van egy könyv, Tökéletes látás szemüveg nélkül, ez a címe.Abban van erre a problémára is néhány jó tanács , és sok hasznos olvasni való a jobb látás érdekében, nekem bevált.De az ilyen természetes módszereknek fiatalabb korban látványosabb, gyorsabb a hatásuk.

2012. febr. 11. 17:46
 8/8 A kérdező kommentje:
#5/7 igen,pont olyant látok ;) nemtudom mi lehet a problèma,de jövõ hèten megyek szemorvoshoz ès akkor kiderül... a fejfàjàs is normàlis ez esetben,ha netalàn baj van a szememmel?
2012. febr. 12. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!