Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Porckorong problémából helyrej...

Porckorong problémából helyrejött valaki JÓL élhető szintre?

Figyelt kérdés

32 éves vagyok,nem bírom tovább,fél éve folyamatos fájdalmam van, alig alszom, már nyugtatókon élek, "kidülledésem" van nincs is sérvem, kétszer voltam manuálterápián, gyógytornára járok egy hónapja...

Én így nemtudok és nem is akarok! élni, egyedül vagyok 1,5 éves kisfiammal, nemtudok vele rendesen foglalkozni, folyton a kínkeserves arcom látja, és sokat vitatkozok vele.. mi lesz így vele is....már ott tartok, hogy tényleg nemtudom van e értelme így...

2012. febr. 5. 10:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem lehet műteni?
2012. febr. 5. 10:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Senki nem ajánlja a műtétet...ezt nem szokták még műteni.Ráadásul azt mondták, hogy egy ilyen műtétnek nagy kockázatai vannak, lehet, hogy utána meg a hegesedéstől fog fájni.
2012. febr. 5. 10:45
 3/3 anonim ***** válasza:

a kidülledést vissza lehet nyomni a gerinctornával.

nekem is ez volt,aktív sportoló voltam,pont veled egy korú amikor kinyomódott.

aztán annyi,azt hittem vége a világnak,ha nem mehetek edzeni és besz@rok attól is,ha be kell kötni a cipőm.

de talpra álltam,visszanyomtam,teljesen tünet mentes vagyok,már ugyanúgy edzem,mint régen.

annyi,hogy most már életem végéig csinálnom kell a gerinctornát kiegészítésnek,de én nyomom mellé a fegyencedzést és a kettlebellt is-ezt csak akkor kezd el,ha már profin megy a torna-teljesen jó kiegészíti.

uh fel a fejjel és edz minden nap!

csípőemelés,homorítás,felnyomás hasonfekve.

8db csípőemelésre voltam képes az elején lassított felvételben,úgy kész voltam.

ma már 200nál tartok,de menne még több is ha akarnám,uh mindenképpen van remény.

üdv!

2012. febr. 14. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!