Hogyan készültök fel az extrém -20, -25 fokos hidegre?
ma 00:08
Én budapesti vagyok,és itt éltem egész életemben.Hid el régebben is voltak -20-25 fokok,csak akkor nem verték ennyire nagydobra.
Volt olyan tél,hogy a buszok,autók minden egyszerűen leálltak a hó és hideg miatt..Újpalotáról gyalogoltunk haza Kőbányára a barátnőmmel.
szia!
Ilyen hideg csak éjjel van, és akkor úgyis alszunk.
Nappal kb -15 fok van.
Pár éve volt felénk -28 fok is, mégsem volt benne a híradóban...amúgy Kisvárdán lakok.
Épp ma mondták a rádióban 25 évvel ezelőtti időjárásjelentést egy baranya-megyei újságból: "a hőmérséklet -20 -25 fok között várható". A kertészeti "öröknaptárban" is az van január-február közepére jelezve, hogy általában "rendkívüli hideg". Úgyhogy inkább ez az általános.
Én inkább azon csodálkozom, hogy a nagy minuszokban is havazik. Nagyapám mindig azt mondta, hogy -15 fok fölött Mo-n már ritkán esik a hó, inkább nagy-nagy hidegérzet van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!