Hogyan készültök fel az extrém -20, -25 fokos hidegre?
Én nem tudom, miért van ez most így túlmisztifikálva. A csapból is ez folyik.
Ha nem is minden évben fordul elő, de nem egyedi, hogy télen pár napig ilyen qva hideg van. Én is utálom, de majd túléljük ezt is.
Áh, egyrészt nem lesz olyan hideg Mo-n. Másrészt meg ha lesz is, nem tudom, miért kell olyan nagy ügyet csinálni belőle. Éltem már Finnországban is, jelenleg ismét Magyarországon lakom. Finnországban minden teljesen ugyanúgy zajlik, mint -10 fokon. Egyszerűen fel kell öltözni, és uccu ki a szabadba!
Csak az a fontos, hogy sapkát mindenképp kell húzni, mert kikopaszodsz, illetve ha megfagy a hajad, ne érj hozzá, mert letörik. Nekem már fagyott meg :D Sőt fagyott a talpbőröm jéghez, mikor szauna után meztelenül csobbantam a jeges tóba. Aztán vissza a szaunába. Akkor sem volt melegebb -30 foknál. Naés! Fel kell öltözni és kész.
24L
38 évem alatt sokszor éltem át télen - 20 fokokat.
Ez nem egyedi eset..Tavaly télen Szécsényben - 19 fok is volt..Magyarországon jellemző a nagy hideg..Nem is értem miért van így nagy dobra verve..
Mondjuk ha - 50 fok lenne akkor megérteném a nagy hírt..
Egyébként amikor gyerek voltam volt olyan tél,hogy az autókat teljesen betakarta a hó,és csak kis dombocskákat lehetett látni.Vagy volt olyan,hogy vidéken voltunk,és térdig süllyedtünk a hóba--
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!