Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tennél a helyemben, ha...

Mit tennél a helyemben, ha ilyen csúnya lenne a bőröd? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

és én mit tegyek?

azon kívül hogy igyekszem elfogadni és nem idegeskedni rajta

ezek már megvoltak :homeopátia, ételintolerancia vizsgálat, veseultrahang(vesekövem van),

bizonyos ételek kizárása. eddig a tejet és az édességeket fogtam vissza(és továbbra sem fogyasztom csak ha nagyon muszáj) ,de sajnos most is ilyen, most ott vagyok hogy lenkei B-t szedek,(másfél hete) plusz gabonamentes táplálkozásba fogtam(3 napja)

,jah és ami a legjobb az egészben hogy mikor 20an kérdezik hogy én miért nem eszek süteményt,pogácsát, olyankor legszívesebben előkapnám a sörétes puskám és főbe lőném magam... hát hogy lehet ilyet kérdezni?! mert én annyira élvezem vagy mi?!

már kb október óta tart ez az állapot nagyon nehezen viselem.baromira el vagyok kenődve

és az a baj hogy simán eltudom képzelni hogy a sok stressz váltotta ki belőlem ,ugyanis mostanában a suli(a sok más érdeklődési körű ember, a sok tantárgy amit legszíveseben nagyívben elkerülnék) állandó stresszben tart, igyekszem levezetni amint délután hazaérek, vagy ha szünet van ,beszélgetni valaki nem-osztálytársal akivel még nem beszéltem ki minden témát, az ált. feldob, de amint eszembe jut hogy ilyen a bőröm..letargia az egész

most így hogyan élvezzem az életet(amit teljesen lehetségesnek tartok hogy nagy mértékben növelné az egészségi állapotomat), ha állandó stresszben tart az egész.ördögi kör

ja ez kimaradt. roaccutanon már nagyon rég óta gondolkodom, de az a baj hogy az ugyanúgy elrontaná az egészségemet, csak mondjuk 10 év múlva jönne ki..olvastam pár cikket

18f

2012. jan. 29. 21:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
55%
100%-osan tejtermékmentesen (se tejföl, se sajt, se túró, se joghurt, stb) kéne étkezned, a gabonamentesség sem rossz ötlet. Persze, 3 nap az még semmi. E vitamint meg béta-karotint is megpróbálhatsz szedni, illetve mondanám, h napoztasd a bőröd, de hát tél van... :) Lehetőleg minél természetesebb alapanyagú kozmetikumokat (arctisztítók, krémek, stb) használj a bőrödre, ha használsz. Illetve aludj rendesen, rendszeresen!
2012. jan. 29. 22:09
 12/21 anonim ***** válasza:
83%
Kedves győri fiatalember! Ötven éve vagyok kozmetikus. Kérlek saját érdekedben hallgass rám! Egész életemben főleg a rossz bőrű fiatalok bőrével foglalkoztam. Az ételek is okoznak pattanásokat, de nem ilyen mértékben. Nagyon bölcsen teszed hogy nem szeded a roaccutánt, mert a szörnyű mellékhatásai évek múlva jelentkezni fognak, Impotencia, sérült magzat stb. Azon kívül gyakran előfordul, hogy pontosan az ellenkező hatást váltja ki, még zsírosabb lesz tőle a bőr.Volt már ilyen páciensem. Javaslatom a következő: menj el a legközelebbi DM szaküzletbe, ahol kb. 1400 forintért lehet kapni VERMIX márkanevű szabadalmazott magyar gyógykozmetikumot a "SZÁRÍTÓKEVERÉK forté"-t. Ez egy erősen fertőtlenítő, szárító, zsírtalanító, gyulladás és pattanás ellenes folyadék. Vásárold meg és használd előírás szerint. Egy hét után már látod az eredményét. Én Pesten lakom, az üzletemet két utolsó tanítványom vezeti tovább. Ha elszánod magad arra, hogy végleg megszabadulj ettől a csúnyán pattanásos bőrtől, megoldhatnád, hogy péntek délután, vagy szombat délelőtt felutazol és gyönyörűen rendbe hozzuk a bőrödet. Mindenesetre elöszőr vásárold meg ezt a VERMIX TERMÉKET, ÉS JELENTKEZZ EGY HÉT MÚLVA levélként, vagy ugyan így. Üdvözöllek Kozmetikus Kati néni
2012. jan. 29. 22:55
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Bőrgyógyász. Erre még Roa sem kell feltétlen.

Tesómnak nyilván ennél is rondább volt, zynerit két hónap alatt rendbe tette.

Kozmetikus - te tudod, de ilyen esetben sok el is küld, aki meg vállal, sokszor ronthat a helyzeten. Kozmetológus inkább, ha már, de én a bőrgyógyászt javaslom.

2012. jan. 30. 08:05
 14/21 anonim ***** válasza:
Én is ki iktattam a gabonát de csak a glutén tartalmúakat. amit eszek köles meg barnarizs, semmi cukor,tej,édesség,fehér liszt és mégis van 5-6 db :S nem értem.... pedig már 22 éves vagyok
2012. jan. 30. 14:42
 15/21 anonim válasza:

Minden reggel és este használj természetes alapanyagú arctisztítót, tonikot és arckrémet.

Vegyél aloe verát, és a levelével kend be az arcodat.

A biotron lámpát is kipróbálhatnád. Ha nem is veszed meg keress a környékeden egy helyet, ahol használhatod. Én ekcémára használtam és két hét alatt rendbe hozta a bőröm. A tesóm kipróbálta a pattanásaira és már neki is gyönyörű a bőre, pedig csúnyább volt, mint neked. Drága, de megéri. [link]

2012. jan. 30. 16:06
 16/21 anonim ***** válasza:
A Bioptron lámpa tényleg jó ötlet!
2012. jan. 30. 16:08
 17/21 anonim ***** válasza:
nekem elég csúnya volt az arcom,és aknenormint szedtem kábé 7hónapig,és mellé kaptam lubex lemosogélt,meg duac gélt nappal,differint estére. de ezeket receptel
2012. jan. 30. 16:30
 18/21 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem csúnya , láttam már rosszabbakat is.Menj el egy normális bőrgyógyászhoz és írass fel vele isotretinoin hatóanyagú gyógyszert , a zsíros bőrödet ez be fogja állítani normálisra és eltűnnek az aknék.
2012. jan. 31. 21:10
 19/21 anonim ***** válasza:
55%
Én az ötven éve aktív kozmetikus vagyok.Sajnos azért nem vállalják a fiatal kozmetikusok az ilyen rossz bőröket, mert ők már a gépek, a botoxos krémek használói. Nem tanulják két éven keresztül az igazi bőrkezelést, szegények nem is tudnak róla. Ma már csak a gépeket tartják fontosnak és nem az emberi, érző segítő kezet. Gyorstalpaló módon, gyakorlat nélkül nem is tudnak a rászoruló bőrökön segíteni.Ezért is ajánlottam fel öt évtizedes tapasztalatomat segítségként, Sajnálom hogy az illető eddig még nem jelentkezett,
2012. febr. 1. 20:03
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
ide nem kozmetikus kell, hanem bőrgyógyász... akár pattanás, akár szőrtüsző-gyulladás, azért ilyen duzzadtan vöröslőek és göbösek ezek a kinövések, mert be vannak gyulladva. gyulladt arcot pedig NEM nyomogatunk, ezt tudhatná a kozmetikus is, pláne 5 évtizedes tapasztalattal. a gyulladást antibiotikummal kell lehúzni, majd utána lehet kencéket kenni rá, de arra is jobb a gyógyszertári, mint a rossmannos. tudom, mert nekem is akném volt, és maradt utána egy-két csúnyácska seb, amit megelőzhettem volna, ha nem otthoni "csodaszerekkel" és nyomogatással próbálom orvosolni a problémát, hanem rögtön bemegyek a szakrendelésre...
2012. febr. 2. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!