Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tennél a helyemben, ha...

Mit tennél a helyemben, ha ilyen csúnya lenne a bőröd? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

és én mit tegyek?

azon kívül hogy igyekszem elfogadni és nem idegeskedni rajta

ezek már megvoltak :homeopátia, ételintolerancia vizsgálat, veseultrahang(vesekövem van),

bizonyos ételek kizárása. eddig a tejet és az édességeket fogtam vissza(és továbbra sem fogyasztom csak ha nagyon muszáj) ,de sajnos most is ilyen, most ott vagyok hogy lenkei B-t szedek,(másfél hete) plusz gabonamentes táplálkozásba fogtam(3 napja)

,jah és ami a legjobb az egészben hogy mikor 20an kérdezik hogy én miért nem eszek süteményt,pogácsát, olyankor legszívesebben előkapnám a sörétes puskám és főbe lőném magam... hát hogy lehet ilyet kérdezni?! mert én annyira élvezem vagy mi?!

már kb október óta tart ez az állapot nagyon nehezen viselem.baromira el vagyok kenődve

és az a baj hogy simán eltudom képzelni hogy a sok stressz váltotta ki belőlem ,ugyanis mostanában a suli(a sok más érdeklődési körű ember, a sok tantárgy amit legszíveseben nagyívben elkerülnék) állandó stresszben tart, igyekszem levezetni amint délután hazaérek, vagy ha szünet van ,beszélgetni valaki nem-osztálytársal akivel még nem beszéltem ki minden témát, az ált. feldob, de amint eszembe jut hogy ilyen a bőröm..letargia az egész

most így hogyan élvezzem az életet(amit teljesen lehetségesnek tartok hogy nagy mértékben növelné az egészségi állapotomat), ha állandó stresszben tart az egész.ördögi kör

ja ez kimaradt. roaccutanon már nagyon rég óta gondolkodom, de az a baj hogy az ugyanúgy elrontaná az egészségemet, csak mondjuk 10 év múlva jönne ki..olvastam pár cikket

18f

2012. jan. 29. 21:13
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem volt ilyen a bőröm, de egy barátnőmnek igen. A bőrgyógyásza Dalacin arcra való oldatot írt fel neki, meg valami gyógyszert kellett naponta szednie fél évig és nagyon szépen elmúlt.
2012. jan. 29. 21:18
 2/21 anonim ***** válasza:
Bőrgyógyászhoz mennék. Pesti vagy?
2012. jan. 29. 21:23
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát a leírásod alapján sokkal nagyobb rettenetre számítottam.

Dolgoznak a hormonjaid, erre néha szednek valami gyulladásgátlót.

Állandó kozmetika nem kell szégyellni elmenni fiú létedre kozmetikushoz és jó kencéket kérni tőle vagy ajánlatot.

A kamilla szárít és gyulladást csökkent.

Próbálj hetente egyszer kamillagőz fölé hajolni, cseppents bele borsmenta-teafa olajat 2-2 cseppet. Amíg érzed az illatát addig jó a főzet. A két olaj nem fogja a dolgok gyökerét meggyógyítani de mindkettő gyulladás gátló illetve fertőtlenítő hatású. Esetleg ecsetelhetsz is velük.

Később felnőttkorban kipróbálhatod a lézeres bőrkezelést de arról inkább a helyszínen vagy a bőrgyógyásznál érdeklődj.

2012. jan. 29. 21:24
 4/21 anonim ***** válasza:
egy kozmetikus ajánlotta nekem az endokrinológushoz való menetelt,de bőrgyógyászhoz fordulni is érdemes.
2012. jan. 29. 21:25
 5/21 anonim ***** válasza:
Nekem ennyire nem volt vészes a helyzetem, talán mert időben elmentem egy bőrgyógyász magánrendelésére. Gyógyszert írt fel, fél éven keresztül szedtem, folyamatos vérvizsgálatok mellett. Sikerült, mert elmúlt tőle, igaz nem 5 Ft-ba került az egész összesen. :S
2012. jan. 29. 21:29
 6/21 A kérdező kommentje:

győri vagoyk

tök szivesen elmennék, de még novemberbe voltam és annak semmi értelme nem volt 6000 forintért..akkor mi legyen?

vagy elmenjek egy másikhoz? de az meg kinyom olyat is amit nem szabadna

legszívesebben én is szedtem vna, de attól meg félek hogy elcseszi a szervezetem

2012. jan. 29. 21:30
 7/21 anonim ***** válasza:

Ne nyúlkálj az arcodhoz, nehogy engedd, hogy kinyomják a pattikat, nem szabad, csak rosszabbodhat, és még heges is lehet. Menj bőrgyógyászhoz, esetleg kipróbálhatnál aloe verás, vagy körömvirágos krémet addig is. Az utóbbiból a Biomed terméke nagyon jó.

Nem akkortájt kezdtél el borotválkozni? Mert lehet, hogy ezek nem is igazi pattanások, hanem szőrtüszőgyulladás, és ebből kifolyólag, hogy elfertőződött, esetleg elgennyesedett egyik másik, elkezdett terjedni, és olyan helyeken is lett az arcodon, ahol nem borotválkozol.

Sajnos a borotválkozás nem tesz jót neki, hiszen hasonlít ahhoz egy pattanásos arc, mintha sebes lenne a bőröd, és így lehetetlen elmúlni a pattiknak, ha mindig megkaparja őket az éles borotva.

Én azt javasolnám, hogy gyantáztatsd az arcodat, de legjobb, ha ezt, és minden mást is megbeszélsz a bőrgyógyásszal, elsősorban őrá hallgass.

2012. jan. 29. 21:42
 8/21 anonim ***** válasza:

szia! lehet aknéd is (kép alapján legalábbis), de a legjobb az lenne, ha bőrgyógyászhoz mennél, csak ő tud biztosat mondani.

nekem az volt, lány létemre, hát el lehet képzelni :/ mondjuk sokkal kisebb területen, mint neked. roaccutant egyébként csak nagyon súlyos esetekre adnak, nekem doxycyclint írt fel az orvos, az sima antibiotikum. meg kaptam egy kenőcsöt, amivel 3 hónapig kenegettem az arcomat. és gyönyörűen rendbe jött :) szóval én a bőrgyógyászt javaslom.

2012. jan. 29. 21:50
 9/21 A kérdező kommentje:

nyáron tök szép volt az arcom, már kb 2 éve simán borotválkozom, igaz sosem volt igazán szép az arcom már vagy 4 éve, de ennyire rossz még nem volt

aloeverásat használok, forever first öt is

2012. jan. 29. 21:50
 10/21 anonim ***** válasza:
ja, és: ne stresszelj! tudom, hogy nehéz, de attól csak rosszabb lesz. igazából nekem amiatt alakult ki az egész. kitartás :)
2012. jan. 29. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!