Bennem van a baj? Bővebben lennt
Figyelt kérdés
Szóval a bajom az, hogy régen bulis voltam. rengeteg haverom volt. Most pedig egyszerűen nemszeretem a füvet, az alkoholt, nem járok buliba. és az emberek mintha húzódnának el tőlem... Úgy érzem, mintha komolyodtam volna... de vesztettem a humorérzékemből... a bajom az, hoigy nem tudok már könnyen örülni, nem jó a közérzetem, úgyérzem, hogy kihasználnak, NEM tudok már ellazulni,nem mozgat meg semmi, itthonról pedig nem szívesen mozdulok ki. NEM sajnáltatni akarom magam, meg ilyesmik, de ez mi? lehet ezzel orvoshoz fordulni?2012. jan. 27. 23:06
1/4 Leaslie válasza:
Nem szereted a füvet az alkoholt :D Örüljél neki ne orvoshoz forduljál :D
Inkább javaslom hogy keress más kikapcsolódási lehetőséget mint a zöld ;)
2/4 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy nem tudok. mindenhez pénz kell. én meg még tanulok :/ Van egy Airsoft SVD-m. nemrég vettem, de ahhoz is ammunició kell, ami pénz szintén... egyedül a gépezés maradt... de aki sokat játszik annak meg nincs élete :/ Szóval az azért nem jó. Van barátnőm is, de az ő szülei utálnak, mert már nem hagyom magam kihasználni, mint régen. A barátnőm szeret, de egyszerűen ha valami nem oylan, mint amilyen azt ő elképzeli, akkor elkezdi azt az igazán keserves női hisztit... és azzal kikerget az univerzumból... ilyen körülmények között valami? am. Zöldet 2008/2009 eleje óta nem szivok.sőt; elitélem már azt, és az alkoholizmust is, és a bulizást is.
2012. jan. 27. 23:26
4/4 A kérdező kommentje:
és ez miatt lettem kivetve a többiek közül? Ez miatt néznek le? teljesen úgy érzem, mintha elvesztettem volna a tekintélyemet!
2012. jan. 28. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!