Mi bajom? Valami lappang bennem?
Figyelt kérdés
este nagyon szédültem és próbáltam könnyíteni magamon de nem ment, és nehezen elaludtam aztán reggel meg már nem nagyon szédültem, normális vérnyomásom volt még az este mikor megmértem, és nem tudom mitől lehetett.2012. jan. 27. 14:31
1/3 A kérdező kommentje:
jah és vérnyomás csökkentőt szedek de az orvos azt mondta hogy attól nem lehet
2012. jan. 27. 14:43
2/3 anonim válasza:
csak egy tipp, de egyél valamit. könnyebb elaludni teli, de nem leterhelt! gyomorral. egyébként ha valamire alapból szedsz gyógyszert, akkor lehet, hogy azzal a betegségeddel kapcsolatos nem? az ilyen szédüléses dolgoknak annyi, de annyi oka lehet...! és a nem normál vérnyomásod is utalhat valamire, ami a szédüléssel is összefügghet. De az is lehet hogy ez egymástól független. De ha csak egyszer fordult elő eddig, akkor szót sem érdemel!
3/3 A kérdező kommentje:
meg hányingerem is volt
2012. jan. 27. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!