Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mostanában miért lehet az,...

Mostanában miért lehet az, hogy egyre több kávét kell innom, hogy éber legyek?

Figyelt kérdés
olvastam a vérszegénységről, de nem tudom, hogy ez mennyire függhet össze ezzel, igaz hogy korán kelek, de eddig nem voltam ennyire fáradékony :// vitaminokat nem szedek
2012. jan. 27. 21:20
 1/5 anonim ***** válasza:
A lányom 3-szor kapott beírást késésért, mire rájöttünk, h vérszegény. Csináltass vérképet, addig egyél vastartalmú ételeket! Vörösbort,!!!1dl, májat, tojássárgát, piros gyümölcsöket, csokit, spenótot!
2012. jan. 27. 21:25
 2/5 anonim ***** válasza:
És jó nagy darab mnarhahúst
2012. jan. 27. 21:26
 3/5 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

voltam vérvételen kb 1 éve és akkor kiderült hogy több a vas a véremben kicsivel, és ezért gondoltam h ez nem lehet gond de hogyha megfogom a kezem kicsit akkor egy jo ideig fehéres marad a bőröm szoval lehetséges hogy ilyen Cvitamin hiányos vérszegénységem van :////

2012. jan. 27. 21:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Lehet vérszegénység vagy bármilyen más probléma is, egy kivizsgálás sosem árt.

Vitaminhiány is lehet simán, illetve ásványi nyomelemek hiánya.

Ugyanakkor nekem elsőre az jutna az eszembe, hogy a kávéhoz hozzászokott a szervezeted, illetve a hosszú távú kávézás "mellékvesei fáradtságot" okozott. Ha napi 3 csésze fölött iszol kávét, akkor legalább átmenetileg le kellene róla szokni.

2012. jan. 28. 06:35
 5/5 A kérdező kommentje:

értem köszi a választ!

nem halottam még ilyen "betegségről" aza baj, hogy leszoknék én a kávéról, de az orvos irta fel, mert alacsony nagyon a vérnyomásom egyébként, nem szeretem inni ezért is rosz hogy pár napja többet kell, mint a megszokott mennyiség :S

2012. jan. 28. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!