Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mikor kellene elaludnom, hogy...

Mikor kellene elaludnom, hogy kipihent legyek?

Figyelt kérdés

Szerintetek mennyi az az időpont amikor már biztosan aludnom kell, hogy kipihent legyek? Reggel mindig álmos vagy ha 20:00-kor alszok el ha 22:00-kor. :/ Akkor nem tök m1 ha tovább marado kfent?

16/F vagyok: Szerintetek mennyi az ideális alvás nálam kb.?

Reggelente 5:50-kor kelek!

2012. jan. 23. 21:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehet, h rosszul gondolom, de szerintem az alvást nem az minősíti, hogy álmos vagy-e reggel, hanem az, hogy ez mit jelent konkrétan. Ha csak azt, hogy nehezen kelsz ki az ágyból, de utána egy zuhi után magadhoz térsz, akkor semmi gáz, de ha azt, hogy egész délelőtt csak kóvályogsz, akkor érdemes elgondolkodni a dolgon. Amúgy két dolog biztos:

1. A 8 órás alvás javasolt (tehát a te esetedben max 10 kor aludni kéne a másnapi tökéletes teljesítéshez).

2. Alvás szempontjából az éjfél előtti órák a legértékesebbek.

Összefoglalva, sztem mindegy h 8kor vagy 10kor fekszel le, a lényeg, h jól érezd magad a bőrödben.

Sok sikert!

2012. jan. 23. 21:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Ja csak az ágyból nehéz kikelni :S Utána a buszon elrázkódom felkelek stb stb :D Iskolában pedig már semmi baj. Csak reggel rühellem ezt mikor annyira aludnék még. Ez ellen akkro nem lehet semmit tenni :S :D
2012. jan. 23. 21:46
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem, szerintem ez normális. Ki az az őrült, aki nem aludna még? :) Ismered a viccet:

- Mi az abszolút képmutatás?

- Hétfő reggel mosolyogva iskolába menni...

2012. jan. 23. 23:15
 4/4 A kérdező kommentje:
:D
2012. jan. 24. 06:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!