Mi lehet ez? Mit érzek mozgásnál? Szerotonin?
Abbahagytam a teniszt kb. 3/4 éve. Nagyon szerettem, meg futni is néha, és akkor mindig olyan jó érzés keletkezett az alhasamban.
Akkor annak tudtam be, hogy mozogtam (mert fogyóztam közben, és mozogtam is, majd lefogytam) és azért érzem ezt a jó érzést.
Mióta nem teniszezem (érettségire készülök, különórák, nyelvvizsga, emelt érettségik... stresszes az egész időm sincs) nem éreztem ezt az alhasamban. de most szalagavatóra készülünk, tánccal és megint érzem ezt a kellemes, olyan "édeskés", jó érzést az alhasamban. Ez a mozgás miatt lenne? A tánc miatt, vagy valami más miatt érezhetem?
Anya azt mondja, én nagyon olyan ember vagyok, akinek szüksége van a mozgásra, de így is el vagyok havazva, mert emelt érettségi, nyelvek... :S
Magánéletemben semmi nem változott, sőt a suli egyre stresszesebb lesz, ezért nem értem, hogy érezhetem ezt megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!