Miért vagyok folyton álmos? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Elképesztő,mennyit alszom és mégis folyton álmosnak és fáradtnak érzem magam...próbálkoztam azzal is,h.kevesebbet alszom,hátha az a gond,h.túl sokat alszom,de semmi....simán átalszok 14-15,sőt 16 órát is, ha nincs semmi dolgom...Ha reggel korábban kelek,délután 4 körül aludnom kell, és van,hogy fel sem ébredek reggelig...Mitől van ez? Lehet ellene tenni valamit? A kávé nem vált be, egy ideig feldob, de aztán még fáradtabb leszek... 21/L2012. jan. 17. 17:05
1/9 A kérdező kommentje:
Ma is du. 1 óráig aludtam és már álmos vok....
2012. jan. 17. 17:06
3/9 anonim válasza:
Nem vagy vérszegény? Orvos látott? Mióta áll fenn ez a helyzet? Ha hosszabb ideig nem aludtál, azt később pótolni kell.
5/9 A kérdező kommentje:
Hallottam vmit a vashiányról is...az igaz? Hogy lehet pótolni?
2012. jan. 17. 17:15
6/9 A kérdező kommentje:
Nem hiszem,h.vérszegény lennék,legalábbis sosem voltam...orvoshoz nem tudom hova menjek,most költöztem Kaposvárra, még nem vok ide bejelentve...
2012. jan. 17. 17:18
7/9 anonim válasza:
Menj el a háziorvosodhoz, és mondd el neki a problémát, mert ez számos dologra utalhat a vashiánytól kezdve a pajzsmirigy gondokig!
Ő néhány kérdés és egy vér- vizelet vizsgálat alapján többet fog tudni mondani, mint itt bárki....
8/9 anonim válasza:
Nem eszel túl sok szénhidrátot? Az nagyon elveszi az energiát.
9/9 A kérdező kommentje:
Ha most napokig csak gyümölcsöket,zöldségeket,tejtermékeket eszem, egy hét elég ahhoz,h. minden felesleges dolog távozzon a szervezetemből? Akkor úgymond "tiszta lappal" kezdhetnék, és fokoznám a vas bevitelt....aztán ha továbbra sem lenne változás,elmennék orvoshoz. Ja,és persze sokat innék (mert amúgy naponta épp hogy megiszom 2 pohár vizet).
2012. jan. 17. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!