Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Segítség! Nem tudok lenyugodni...

Segítség! Nem tudok lenyugodni, itt sírok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mostanában egyre többször hallfélelmem van minden kis apróság miatt. Az előbb elkezdett zsibbadni a bal karom és rögtön szívinfarktusra gondoltam azóta sírok,remegek és nemtudok lenyugodni. Szüleim max 2kor jönnek én meg sehogy sem tudok lenyugodni. Max aput tudom felhívni hogy nyugtasson le de nem szeretném zavarni. Segítsetek.:'( 13L
2012. jan. 10. 11:18
 1/9 A kérdező kommentje:
*halálfélelmem
2012. jan. 10. 11:18
 2/9 anonim ***** válasza:
Tegyél fel valami jó kis zenét, és táncolj. A vérkeringésed is helyreáll, meg a lelkivilágod is.
2012. jan. 10. 11:23
 3/9 anonim ***** válasza:
Fözzel magadnak egy teat,es hivj fel egy baratnöt,nagyit stb.,hogy egy kicsit el vedd a figyelmed,kapcsold be a tv-t,v. vannak biztos nalatok is segelykerö telefonok,ahol el tudsz beszelgetni,hivj fel egy ilyet,ök lenyugtatnak.
2012. jan. 10. 11:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Az agy baj az nagy baj.Mond meg a szüleidnek,hogy vigyenek el egy szakorvoshoz,mert neked komoly mentális problémáid vannak.
2012. jan. 10. 11:24
 5/9 anonim ***** válasza:

Semmi bajod sincsen. Ez csak egy kis pánik.

Nemsokára elmúlik. Lélegezz mélyeket.

Nekem is volt ilyen régebben sokszor. Ilyenkor mindig az jusson eszedbe, hogy nem vagy beteg, csak megijedtél, és ez generálja a többi tünetet. Ha ezt tudatosítod, megfogsz nyugodni. Közben pedig foglald el magad valamivel, pl kezdj el nézni valami filmet, vagy ha van kutyás/macskás vagy valami akkor foglalkozz vele.

Ha megérted, hogy csak a pánik kelti ezeket a tüneteket, akkor úrrá tudsz lenni rajta.

2012. jan. 10. 11:26
 6/9 anonim ***** válasza:

* kutyád/macskád

Bocs!

2012. jan. 10. 11:27
 7/9 A kérdező kommentje:
Esetleg priviben beszélhetek valamelyikőtökkel?:(
2012. jan. 10. 11:28
 8/9 _Jessy_ ***** válasza:
Ez pánikroham, tudom nem könnyű, (nekem is volt) de próbálj megnyugodni, és ne aggódj, valószínűleg semmi bajod nincs. Viszont a pánik miatt mindenképpen szólj szüleidnek, fordulj szakorvoshoz. Egyébként infarktusnak ennél több tünete is van, és a jobb kéz szokott zsibbadni...
2012. jan. 10. 14:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Remélem már jobban vagy és nem lesz semmi baj, sem most, sem soha máskor. Minden jót kívánok Neked egész életedre!!! :)
2012. jan. 11. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!