Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért vagyok rosszul ha sírok?

Miért vagyok rosszul ha sírok?

Figyelt kérdés
hányinger,szédülés,remegés,gyengeség...
2010. nov. 10. 20:28
 1/4 anonim ***** válasza:

ha nagyon sírok, akkor még hányni is szoktam.

Szerintem azért van, mert ha nagyon zokogsz, rázkódik a gyomrod is, felrázódik, meg amúgy is émelyegsz az idegesség miatt. A remegés, gyengeség, szédülés meg a kimerültség miatt. Azért fárasztó ám órákon keresztül sírni. és a sírás oka felzaklat, az is kimerít.

2010. nov. 13. 20:21
 2/4 anonim ***** válasza:

Bocsi, csak a tisztánlátás miatt kérdem:

Először sírsz, és ettől leszel rosszul, vagy előbb rosszul vagy és ezért kezdesz el sírni?

2010. nov. 13. 22:03
 3/4 Doruss ***** válasza:
Hogyha valami nagyon nyomaszt, ha nagyon sokat sírok valami nagyon rossz miatt, én is rosszul leszek, és amúgy ha csak szomorú vagyok akkor sem tudok enni. Ez teljesen normális. Lehet, hogy a sírás okozza, de az is lehet, hogy az, ami miatt szomorkodsz.
2010. nov. 14. 14:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem is azért, amit az első válaszadó is írt. A zokogástól összerázódik, felkavarodik a gyomrod! Ha sokáig sírsz, nagy intenzitással, akkor ki is merülsz, mert elfáradsz. Nekem 10 hónapja halt meg a barátnőm és amikor megtudtam, elkapott egy olyan sírógörcs, hogy azt hittem, megfulladok! Hányingerem is volt és nem bírtam abbahagyni, de olyan erővel jött, hogy tényleg fulladoztam! Mivel nem bírtam abbahagyni egy jóideig, annyira kimerített, hogy elaludtam... Mikor felébredtem, már éreztem, hogy izomlázam van a hasamban, mert ugye a hasizmod is rázkódik, ha zokogsz. Minden elképzelhető rosszat megéltem (hányinger (hányás is...), remegés, szédülés, fulladozás, fejfájás.), gondolom ezek nem csak az erős sírástól vannak, hanem a zaklatottság miatt is! Üdv: Gyuszi, 19
2010. dec. 9. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!