Az jót vagy rossza jelent, ha valaki nagyon ritkán lázas?
Figyelt kérdés
Most hordtam ki egy tüszős-mandulagyulladást láz nélkül, legutoljára pedig 5 éve voltam lázas.2012. jan. 9. 20:41
1/10 anonim válasza:
nem jelent rosszat!lehet,h nálad a höemelkedés számit"láznak"
2/10 anonim válasza:
Ezt írta beléd a genetikai állományod.
3/10 anonim válasza:
Inkább jelent jót, mint rosszat.
4/10 _Jessy_ válasza:
Ha olyan betegséget vészelsz át nélküle, ami lázat indokolna, akkor szerintem inkább rossz, mint jó. De ha biztosra akarsz menni, ne itt kérdezd meg, hacsak erre nem téved egy orvos.
5/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2012. jan. 9. 21:34
6/10 anonim válasza:
Lassabban gyógyulsz miatta, talán. A láztól lassabban szaporodnak a kórokozók, ugyanakkor stimulálja a fehérvérsejteket.
De az orvostudakozo.hu-n kérdezd meg!
7/10 anonim válasza:
szia!
2009-ben volt tüszős mandulám, 39 fokos lázzal. Előtte 6 évig nem voltam lázas! De nem is hiányzik. És azóta sem voltam. Ilyen a genetikánk!
8/10 anonim válasza:
Jessy első mondatával értek egyet,bár ezt sem lehet ilyen egyértelműen kijelenteni,mert ahány ember,annyi féle szervezet.Az biztos,hogy a láz nagyszerű találmánya a szervezetnek.
9/10 anonim válasza:
Tudom, hogy elég későn válaszolok de most találtam rá a kérdésedre :)
Én sem vagyok sose lázas amikor beteg vagyok... (szerencsére nem sokszor vagyok beteg) De ez semmiképp sem jelent jót.
A szervezet a betegség ellen a lázzal védekezik/ "küzd"
Legalább is ezt mondta az orvosom.
10/10 anonim válasza:
Szintén zenész.
Szerintem nem jó mert tovább vagyok beteg mint mások és durvábban is megy át rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!