Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi a fene lehet? Minél többen,...

Mi a fene lehet? Minél többen, ha lehet SOS!

Figyelt kérdés

Sziasztok. Már majdnem harmadik éve, mindennap fáradt vagyok, egyre fáradtabb, mindenem fáj, a bal szememre gyakorlatilag nem látok, olyan száraz...ezenkívül nem sok minden kaját fogad be a gyomrom, hasmenés-székrekedés váltakozik, sokszor nyálkás is.

Mi lehet a baj? Jobbról balra küldenek, semmi gyógyszer nem hat, minden leletem negatív lett... én már tényleg nem tudom.

Esetleg valaki hasonlóval?

2012. jan. 4. 11:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Crohn-betegség?
2012. jan. 5. 04:11
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem tudok róla. Milyen vizsgálat mutatja ki? Mert most már csak lesz még egy vérvételem, egy székletvizsgálatom és egy vastagbél-tükrözésem (utóbbi kettő még nem volt)
2012. jan. 5. 08:17
 13/16 A kérdező kommentje:
Hm... vagy ennek is van köze a vastagbélhez? Most, hogy gondolkodom...
2012. jan. 5. 08:19
 14/16 Antimod ***** válasza:
Van köze, gyulladásos betegség. A tükrözés kimutatja, ha van.
2012. jan. 5. 09:06
 15/16 A kérdező kommentje:
Na, nagy valószínűséggel az lesz, háziorvosommal beszéltem, Ő is ezt mondta. Ráadásul édesanyám most mondta, mindkét nagyszülőnél előfordult!
2012. jan. 5. 12:50
 16/16 anonim ***** válasza:
Ez sajnos a mai nem megfelelő nyugati táplálkozásra és a civilizációra is visszavezethető. Próbálj rákeresni a paleolit étrendre. Részletesen kifejti, hogy mennyire ősemberek vagyunk még belül és úgy is kéne táplálkoznunk. Én kipróbáltam és be is jött.
2012. jan. 27. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!