Szerintetek mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
Elég fura de a fenekemen ilyen világosabb csíkok vannak,nem tudom mitől lehet,túl sokat ülök vagy valami.De régebben nem volt ilyen.De úgy nincs vele semmi bajom azon kívül h elég furán néz ki.Valaki esetleg nem tudná mitől lehet?2011. dec. 31. 13:33
1/7 anonim válasza:
Súlyváltozás következtében alakul ki hasonló, mivel a bőrnek hirtelen kell követni a változást.
2/7 anonim válasza:
szerintem stria
egészségtelen táplálkozás ,hirtelen súlyváltozás okozza
sajnos nem fog elmúlni csak halványodni
4/7 A kérdező kommentje:
De nem nagyon változik a súlyom sajnos,gyors az anyagcserém és nagyon nehezen hízok.Biztos ez lehet a baj?
2011. dec. 31. 14:32
5/7 CicáááB válasza:
Félig Zebra vagy szerintem .:$:$:))
6/7 anonim válasza:
Én 14 vagyok és lány .Ez attól van mert hirtelen nyúlt a bőröd. Nekem is van de csak egy idő után lesz fehér. Először rózsaszíbnes. És énis vékony vagyok, magas szal ez a bajod:D Lehet rá kenőcsöt kapni de én már nem használom:)
7/7 A kérdező kommentje:
Aha okéé köszi a válaszokat:)
2012. jan. 2. 00:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!