Mit csináljak? (kardiológiai kérdés)
Figyelt kérdés
Lokren-t és Aspirin Protect-et szedek pár hete. Egyre rosszabbul érzem magam valamelyiktől. Hányok és egész nap hányingerem van, még éjszaka sem tudok aludni miatta. Január 3-án kell mennem vissza a kardiológushoz. Addig mit csináljak? Abba lehet hagyni vagy csökkentsem az adagot mondjuk felére vagy jövő héten menjek a háziorvoshoz vele, az ünnepeket pedig hánnyam végig? Az az egy biztos, hogy csak úgy simán nem lehet abbahagyni egyiket se, mert rá van írva. Köszi ha válaszol valaki.2011. dec. 23. 18:23
1/6 anonim válasza:
Nem valószínű hogy ezektől vannak panaszok. Sok a vírus mostanában. Ha abbahagyod a lokrent akkor felborul a vérnyomásod, mert ez a gyógyszer arra van. Ha az aspirint nem szeded akkor nem lesz semmi. A felezés fölösleges.
2/6 anonim válasza:
Szerintem menj ünnepek után a háziorvoshoz addig meg vegyél B6-vitamint és ha lehet szedni a gyógyszereid mellett(Patikában meg tudják mondani) akkor Dedalont.
3/6 anonim válasza:
"aspirint nem szeded akkor nem lesz semmi"
Az Aspirin protect trombózis megelőzésére adják, azt se kéne abbahagyni gondolom.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. (nincsen bennem vírus, egészen biztos) Azóta van hányingerem, mióta a gyógyszereket szedem, csak nem tudom hogy melyiktől. A vérképem is jó.
2011. dec. 23. 18:37
5/6 A kérdező kommentje:
Ja, igen, az aspirin protect az vérhigitó. Én is azt hittem először, hogy sima aspirin. :)
2011. dec. 23. 18:40
6/6 anonim válasza:
ha nem szedi az aspirint amíg nem megy vissza a dokihoz akkor nem lesz semmi baja. Ha tényleg konkrét trombozis megelőzésre lenne akkor másmilyen vérhigítót kéne szedni. Ez olyan elővigyázatosság féle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!