A mogyorónak az a vörösesbarna nagyonvékony külső rétege okozhat vakbélgyulladást?
Figyelt kérdés
2011. dec. 19. 21:56
1/5 anonim válasza:
Tudod bármire rá lehet fogni, hogy ez vagy az okozta a vakbélgyulladást. Én magam termelek, és fogyasztok is mogyorót ( a vörösesbarna héjjal együtt), de még mindig megvan a vakbelem.
2/5 A kérdező kommentje:
köszi
2011. dec. 20. 17:45
3/5 anonim válasza:
Ha rostszegény táplálkozó vagy, akkor nagyobb a valószínűsége a "vakbélgyulladásnak", mintha sok rostos ételt eszel.
4/5 anonim válasza:
Bocs, nem fejeztem be: a mogyoró belső héja csupa rost.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi
2011. dec. 21. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!