Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » A vakbélgyulladást meg lehet...

A vakbélgyulladást meg lehet előzni?

Figyelt kérdés
Vakbélgyanuval voltam korházba de nem mütöttek meg.Azt mondták hogy késöbb biztos begyullad.tehetek valamit ellene?Étkezéssel vagy az itallal.gyermeket szeretnénk és nem szeretném ha pont terhesség alatt lenne.Köszönöm
2011. jan. 31. 13:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát ha már ott voltál, megkérdezhetted volna. Ez elég veszélyes dolog sztem mindenképp orvos kell, h tanácsot adjon. De ha meg lehetne előzni, akkor biztos említette volna. Vagy pedig direkt nem említette, de ez már más kérdés... Ha nem orvos ad tanácsot az gáz is lehet. Sarlatánok tanácsai nem hinném, h kedvezőek lennének, de kitudja...
2011. jan. 31. 13:41
 2/6 anonim ***** válasza:

Vakbélgyanu miatt egyáltán nem kötelezö, hogy késöbb begyulladjon. A vakbélgyulladás ugyanis a legtöbbször valami fertözés, és emiatt érzékenyebb a vakbál, illetve a féregnyúlvány "bejárata" hajlamosabb arra, hogy elzáródjon.

Amig nincs általános fertözésed, addig nem kapsz vakbélgyulladást.

Egyél mindenfélét, ne egyoldalúan étkezz, igyál sok vizet naponta és mozogj rendszeresen.

2011. jan. 31. 13:43
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi.Vissza kell mennem még ugyhogy megkérdezem.Köszi
2011. jan. 31. 14:01
 4/6 anonim ***** válasza:
nekem is azt mondtak,hogy nem kell muteni.. oszt majd am is begyullad.. es raer.. furcsanak tunt ..de amugy nagyon rotkan faj azota..sot ..max 3x azota.. ha nagyon megeroltettem magam
2011. jan. 31. 20:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Régebben én is igy voltam, mint te: vakbélgyanus, de hazaküldtek, hogy majd egyszer úgyis begyullad rendesen, akkor mütenek. Ennek több, mint 30 éve, azóta van 4 gyerekem, meg egy unokám is - de a vakbelem még mindig "gondolkodik", hogy be akar-e gyulladni.
2011. jan. 31. 21:44
 6/6 A kérdező kommentje:
:)köszi.hát remélem az enyém se gyullad be.Ha majd szülök akkor már mindegy(azért jo volna ha akkor se)
2011. febr. 1. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!