A fitt, izmos/szálkás külső egyenlő az egészséggel?
23 éves srác vagyok. Már két hónapja járok konditerembe és látom a változást a testemen, egyre több izom van rajtam, egyre kevesebb zsír. De vajon a kockahas és a bicepsz tényleg jót tesz az egészségnek?
Abban biztos vagyok hogy a cardio-edzések, futás és hasonlók kollektíven jót tesznek, de vajon egy-egy izomcsoport (has, mell..) fejlesztése/formálása pozitív hatással van az egészségre?
Ez hasznos válasz volt köszönöm. (15:21)
Én is 6-szor járok.
Heti 3-szor kondi, 3-szor pedig bemegyek órákra (hot iron, gerinctraining meg ilyenek). Nagyon lelkes vagyok, hamar jött is a változás, viszont nem akarom, hogy az izületeim rámenjenek.
Mondjuk én kíméletesen csinálom és edzővel, ő figyel a tartásra és hogy helyesen csináljam a dolgokat.
De szerinted még így is túlzásba viszem és vegyek vissza a mennyiségből? Mi lenne az ideális?
Egyébként vékony alkat vagyok (10% testzsír, belül 2%), úgyhogy fogyni nem akarok már, csak izmosodni módjával.
Ezt az edzővel megbeszéltem, úgyhogy közösen dolgozunk ezen. Az órákkal pedig a cardiot helyettesítem. Kondi előtt és után 10-20 percet futok vagy elipszisezek, de ennyi, az órákat izgalmasabbnak találom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!