A külső aranyér elrákosodhat? Vagy lehet tőle valami bajom?
Figyelt kérdés
Már elég régóta kinnt van,de semmi panaszom rá,tehát nem is érzem csak ott va és idegesít.Vetessem le?2010. júl. 24. 20:07
1/3 anonim válasza:
A helyedben én nem várnék...volt nekem is,vártam-halogattam h.majd elmúlik,volt amikor visszahúzódott,de az évek során egyre durvább lett,olyan is volt amikor sem ülni,sem állni...semmit nem birtam csinálni a fájdalomtól...:(...A lényeg...elmentem a dokihoz és ő mondta h.még időben jöttem,mert az aranyér elrákosodhat,de nálam még semmi elváltozás nem volt!:)...Szerintem menj el a dokihoz,igaz nem a legkellemesebb a beavatkozás,de kilehet birni!:)
2/3 anonim válasza:
Az aranyér nem rákosodik el, ez tévhit. Annyi az igazságtartalma, hogy rákos bélbetegségek okozhatnak aranyérhez hasonló tüneteket, ezért össze lehet téveszteni. Ezért kell kivizsgáltatni. Az anyarér maga egyszerű visszértágulat, nem rákosodik.
3/3 anonim válasza:
Az aranyér NEM szokott elrákosodni, viszont elég sok kellemetlenséget tud okozni, tehát mindenképp érdemes kezeltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!