38 órája nem aludtam. Meddig bírom még?
Figyelt kérdés
2011. dec. 16. 19:38
1/7 anonim válasza:
Nem sokáig.. :/
Miért nem alszol ilyen sokáig?!
2/7 anonim válasza:
nálam már volt 80 is, szóval bírod még, csak minek.
3/7 anonim válasza:
A kialvatlanság hamarabb megöl mint az éhség. Probálgasd csak majd írd meg az eredményt meddig bírtad... Aludj mert belehalsz.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi, vizsgára tanultam. kb 42 óra volt összesen. Plusz két és fél órában vizsgáztam, és négyes lett. Azóta már aludtam, csak megint nem hagytak eleget :S
2011. dec. 18. 20:48
5/7 anonim válasza:
Nekem is vizsgaidőszak van:/
Áruld már el légyszi, hogy hogy csináltad hogy enyi ideig bírtad?!
6/7 A kérdező kommentje:
Semmit, egy kényelmes fotelben tanultam, amikor fáradtnak éreztem magamat, akkor mozogtam egy kicsit, nyújtózkodtam, megmostam az arcomat hideg vízzel, megráztam magam és mentem vissza. Aztán ittam egy kávét kb a 24. óra körül. Az elmúlt héten két éjszaka hagytam ki az alvást, hétfőről keddre, és csütörtökről péntekre virradóra.
2011. dec. 18. 21:49
7/7 anonim válasza:
Kösz a választ,lehet hogy én is rá fogok kényszerülni erre :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!