Mit tehetnék? Már nem bírom! 2 napja nem aludtam mert a babám nem hagyta és most is csak sír, nyügős
2 percet nincs kire hagyam és már se energiam se türelmem nincs hozá
5 hónapos

Nálunk is ez volt, amikor a foga jött. 3 éjszaka és kb. 3 nappal volt nagyon nyűgös. Utána jobb lett. Lehet, hgoy nálatok is a foga jön? Drukkolok, hogy "csak" ennyi legyen és akkor hamarosan visszaáll minden a régi kerékvágásba.
Tényleg nehéz lehet most neked, főleg ha egyedül csinálod végig. Én is hulla voltam, pedig a férjem néha felkelt a babónkhoz.
Próbálkoztál homeos bogyókkal? Vagy ajánlom a Viburcul kúpot. Ha esetleg kicsit megnyugszik tőlük rögtön feküdj le aludni, ne érdekeljen semmiféle házimunka stb.
Kitartás! Minden jó lesz megint!

ma nincs munkanap. bízd a párodra, és feküdj le aludni.
vagy
5 hós baba még sokat alszik, aludj te is akkor, amikor ő, akár napközben is többször. most ez a legfontosabb. a háztartás le van tojva.
még 20 perc alvás is csodákat jelent időnként.
pihenned kell!!!

Üdv a klubban :)
Dunsztom nincs, mit lehetne csinálni, ráadásul 5:40-kor kel :(((
Vettem energiaitalt és azt iszogatom épp. Ez a 3. nap.
Adtál már neki fájdalom csillapítót??? Éjszakára legalább. Nurofent adok neki még lefekvés előtt, így jobban alszik (persze ha hajnalban elmegy a hatása fenn van órákat :(()
A babakocsiban tologatva is sír?
Hogy próbáltad altatni napközben?

Tuti jön még másik foga!Adj neki valamilyen homeos cuccot,itt tájékozódhatsz,hogy milyet mert nem minden babának alkati szere a Chamomilla!
remélem tudtam segíteni!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!