Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Reggel óta rosszul van párom.Hányingerrel kezdődött. Utána felment a láza 38,2-re és háromszor hányt.

Volt orvosnál, kikérdezte, hogy mit evett. Gondolom gyomorrontásra gyanakodott.

Azt mondta diétázzon pár napi, csak teát igyon, meg sós krumplit egyen.

Írt fel neki gyulladáscsökkentő gyógyszert is.+ itthon van lázcsillapító (Rubophen)

Azt mondta a doki, ha érzi, hogy a hasa is fáj, akkor menjen el az ügyeletre, mert akkor vakbele van. De ne szedje a fájdalomcsillapítót, mert az elnyomhatja a tünetet.

Most fekszik a párom, s szenved szegény a hányingertől.

Szerintetek valamilyen vírus? Vagy gyomorrontás?

2011. dec. 16. 15:01
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem még csak a bevezető szakaszban van, amikor általános tüneteket produkál. nem lehet tudni, hogy mit kapott el. ha vírus akkor maradjon otthon és erősítsétek az immunrendszerét és pihenje ki magát. ha meg vakbél lesz akkor azt úgy tudod megnézni, hogy a hasa bekeményedik a gyulladás miatt akkor azonnal mentőt kell hívni.
2011. dec. 16. 15:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha vírus, akkor te is elkapod.
2011. dec. 16. 15:11
 3/3 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy én is elkaphatom.:)

Remélem nem vakbél lesz, de gondolom, akkor már most fájna a hasa.

2011. dec. 16. 16:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!