Miért NE tegyem meg?
Figyelt kérdés
Munkanélküli vagyok, majdnem szó szerint hajléktalan, nincs családom sem barátaim, egy ember van, akire valamennyire számíthatok, nincs pénzem, se életcélom..
Minden sz@r, ha valahova tudnék is haladni az életben, a sors mindig nehezebb és nehezebb akadályokat gördít elém,amikkel már képtelen vagyok megküzdeni, és felvenni a harcot ellenük.. egyszerűen belefáradtam..
Csak azt nem tudom, hogyan tegyem...
2011. dec. 15. 21:37
2/5 A kérdező kommentje:
Ez rajtam nem segít...
2011. dec. 15. 22:13
3/5 anonim válasza:
például ha hajléktalan leszel, és halálra fagysz az utcán, az kevésbé fáj, mintha felkötnéd magad. de ez csak az egyik dolog, a másik az, hogy ha felveszed a harcot, 50-50%, hogy meghalsz, ha nem, akkor pedig 100%.
4/5 anonim válasza:
Mivel nincs veszteni valód, ne add fel! Küzdj! Ha nem is sikerül, de legalább megpróbáltad! Soha nem tudhatod mit hoz az élet. Én is hasonló helyzetben vagyok, nincs munkám, barátaim sem és sokszor én is úgy látom, hogy nincs jövőm. Még sem adom fel, bármilyen nehéz is. Párom, szüleim és testvéreim mindig mellettem állnak és ez sokat számít. Ha legalább egy ember van, aki támogat, akkor ne add fel! Hinned, bíznod kell önmagadban!
5/5 A kérdező kommentje:
Talán a gáz a legkímélőbb.. Majd meglátom.
2011. dec. 16. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!