Mit csináljak ebben a helyzetben? Többi lent.
Figyelt kérdés
Mióta hazajöttem,folyamatosan csak sírok..rám jött a depresszió:S Egyszerűen nem és nem tudok megnyugodni..Egyedül vagyok itthon,a szüleim dolgoznak,anya kb 15:10 felé szokott hazajönni..Most mit csináljak,hogy ne sírjak? Már fáj a tarkóm is és nem jól vagyok...Azért írtam ide,mert tanácstalan vagyok..Én arra gondoltam,hogy beveszek egy nyugtatót vagy egy altatót?? De még csak 16 éves vagyok,mit csináljak?:/ Segítsetek légyszi!2011. dec. 8. 13:53
1/6 anonim válasza:
Nyugtatót majd 50 év múlva, altatót pedig rá 10 évre vegyél be. Most hallgass meg egy jó zenét, nem tudom mostanában mit nyomatnak a fiatalok, de Justin Timberlake is megteszi.Vagy tudok jobbat, Alexander Rybak. Jó kedved lesz tőle. Fairstyl. Alighanem. Fújd ki a nózid, mosd meg az arcod és küldj nekem egy mosolyt, cserébe az ölelésemért.-:))
2/6 anonim válasza:
A nyugtatók, altatók nagyon veszélyes, ártalmas szerek felnőttekre nézve is. Vannak persze helyzetek, a mikor két rossz közül, a gyógyszer a kissebbik rossz, de mivel a depresszió nem egy pár nap alatt meggyógyítható betegség, nem javaslom, hogy ilyen szerekhez nyúlj.
Pillanatnyilag, "tűzoltásként" tudom ajánlani, hogy ha van otthon, igyál egy csésze kamillateát, vegyél be C vitamint, ezeknek is van nyugtató hatása.
Ennél hatásosabb módszer, ha lejársz futni, bár azt rendszeresen kellene, de már most elkezdhetnéd.
Ha anyud hazajön, beszélj vele a problémádról, van ugyanis egy homeopátiás szer, ami nagyon hatékony, de ártalmatlan szer, gyerekek is szedhetik, és gyógyszertárban vény nélkül kapható. Ez pedig a Sedatif PC.
4/6 anonim válasza:
de mi a para? az nem egy szokványos megoldásra váró helyzet, hogy egy lány nyugtatóra vágyva sír iskola után, hanem az egy agyrém. :)
5/6 anonim válasza:
kamaszlánynál nem agyrém, hanem normális állapot.
6/6 A kérdező kommentje:
Na sziasztok,újra!Először is mindenkinek nagyon szépen köszönöm,hogy próbáltok segíteni.Az volt a bajom,hogy sajnos belekeveredtem egy olyan ügybe,amibe nem kellett volna,mindenki engem hibáztat..Ez június közepe óta tart,azóta sajnos sok hülyeséget csináltam..Azóta kb. idegbeteg vagyok,még csoda,hogy nem kaptam idegösszeroppanást.Aztán ma délután elegem lett sok mindenből,egyedül voltam,aztán én,ha elkezdek sírni,akkor az nagyon rossz,alig kapok levegőt..:/ Bepánikoltam,s nyugtatót/altatót akartam beszedni,amitől nem lesz ez az állapot,mert nagyon rosszul voltam..De szerencsére nem vettem be gyógyszert,ez kb. ilyen 30 p után lezajlott..Ez ilyen pánikroham volt sztem :/ Minden esetre,nem ez volt az 1. ilyen alkalom,csak most ez volt a legrosszabb..
2011. dec. 8. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!