Az Antidepresszáns szereket mennyi ideig szokták szedni?
Köszönöm a gyors válaszodat!
Minrha csak az orvosomat hallottam volna.Ő is ezt mondja.Pedig sokan azt mondják,hogy a Frontin-hoz nem lehet hozzászokni.Szedtem vagy 2 hétig napi 1 szemet s a végén már nem tudtam elaludni mikor nem vettem be.Most csak néha veszek be,amikor már nagyon feszül a húrok fél szemet a 0,25-ös Frontin-ból.S várom,hogy hasson a Neuroptim gyógynövényes szer.1 hónapja szedem.
S ha csak hébe-hóba veszek be frontint az meg nem ér semmit ugye?
Olyan tanácstalan vagyok,mert közbe nem igazán tudom legyűrni a szorongást,de közbe meg tartok a gyógyszertől.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Még annyit kérdeznék,hogy mennyi ideig szedted?
Nekem a Rexetint írta fel az orvosom.Most még a Neuroptimot szedem 1 hónapja,de még várok 1 hónapot hátha.
Bár néha már vannak pillanatok mikor azt érzem jól vagyok,de néha azt mintha nem is szedném.Viszont nem tudom tudnál-e ajánlani valami jó étvágygerjesztővitamint?Mert az idegtől hányingerem is van és étvágytalan vagyok.Viszont olyat szerenék,amibe kevés a Kalcium,mert régen volt egy vesekővem,ami nem tudom ott van-e még?Ja és a Neuroptimmal szedhető legyen.
Köszönöm utánnanézek.
Esetleg a Béres csepp,amit c vitaminnak kell szedni az milyen készítmény?De ezek a Neuroptimmal szedhetőek ugye?
További szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!