Milyen érzés egy pánikroham? Részletesen?
Figyelt kérdés
2011. dec. 6. 23:03
11/13 anonim válasza:
Énis pánik betegségben szenvedek de nekem érdekes módon éjjelenként tör rám.Nem tudok elaludni félek bár nem tudom mitől fázam majd melegem van hevesen dobog a szivem...Nekem csak az segít ha valaki melletem van és nyugtatgat.Semmilyen gyógyszer nem segített még eddig..
12/13 anonim válasza:
Érdekes, nekem először jön a kéz zsibbadás, a szédülés, a hányinger, de az nem mindig, aztán a fulladás, nehezen veszem a levegőt! De általában ha érzem, hogy rámjön, akkor gyorsan elkezdek valamire koncentrálni, és elterelni a figyelmem, akkor hamar elmúlik!
13/13 anonim válasza:
#12: Az mondjuk tényleg érdekes, hogy előbb zsibbadsz, mindhogy elkezdenéd gyorsabban venni a levegőt. Ugyanis oxigénhiány következtében - azaz annak következtében, hogy egyre gyorsabban veszed a levegőt - jelentkezik a végtagzsibbadás..
#8: Jó hasonlat volt a sírás vagy ordítás, én is így szoktam érezni magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!