Ér valamit a Béres Csepp?
A háziorvosunk nem ajánlott multivitamint, hanem Béres Cseppet. Téli általános egészségfenntartás miatt kértünk tőle véleményt, mert ugye télen nincs friss hazai zöldség-gyümölcs, csak az őszi alma és a déligyümölcsök.
A Béres Csepp is segít a szervezetnek? Ugyebár vitaminok nincsenek benne, viszont sokféle ásványi anyag...
szerintem igen,segít.főleg az ásványi anyagok miatt.:)
meg hát sokan vennék ha nem lenne jó?
Nekem használ, szedtem hozzá tavaly Actival max-ot, nem mondom, hogy nem fáztam meg, de komolyabb betegségem nem volt !
Most virágport szedek , nekem eddig bevált az is !
Megfázni nyilván ugyanúgy meg lehet, meg elkapni dolgokat. Ez nem maszk ;)
Hanem ÁLTALÁNOS egészségi állapotra gondoltam.
Nem szedek mellé Actival MAX-ot, épp arról beszélt le a háziorvos.
17:57 vagyok
találtam egy Béres cseppnél "jobb" csodaszert :D
ez a virágpor !!!
én légcsőhurut hajlamos vagyok , úgy be tudtam fulladni ilyen takony időben, hogy levegőt nem kaptam :(
elkezdtem kúraszerűen szedni a virágport és semmi bajom, se éjjel se nappal !
csak ajánlani tudom mindenkinek !
Én sok mindent olvastam róla, én nem voltam egyszer sem eddig megfázva, pedig a hideg telet bírom csak , ezt a párás takony időt nem :S
olvass ezekbe bele, csak hogy mire jó :
és itt írhatsz is és kérdezhetsz is, de nem csak kifejezetten immunerősítő, mert sok mindenre használják, még versenylovaknak is adják :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!