Béres csepp jó immunerősítésre?
Figyelt kérdés
Tapasztalatok érdekelnének. Nagyon sok mindent kipróbáltam már és semmi sem vált be. Mikor megjön a hideg állandóan lebetegszem, gyenge az immunrendszerem.2011. okt. 3. 17:09
2/6 anonim válasza:
"gyenge az immunrendszerem" - ezt komolyan így gondolod? Most őszintén, ezt csak a reklámok sugallják...
3/6 A kérdező kommentje:
Kedves második!
Képzeld tényleg gyenge, a hideg idő beköszöntével mindig lebetegszem, 2 hét és 1 hónap közötti időszakot szoktam ilyenkor táppénzen lenni, nem jókedvemből! Tüdőgyulladás, felső légúti gondok, stb.
Amennyiben értelmesen nem tudsz a kérdésre válaszolni, fogd inkább be a szádat!
Köszönöm!
2011. okt. 4. 15:10
4/6 anonim válasza:
Húúú, nekem a Béres Csepptől minden bajom volt :( Két éve akartam szedni, de másfél hét után feladtam, szédültem, hánytam, ment a hasam tőle, úgyhogy nekem nagyon nem jött be... Azóta már más vitamint szedek, amivel teljesen elégedett vagyok de szerintem ez egyénenként változik, hogy kinek mi válik be.
5/6 anonim válasza:
Én meg tavasszal vagyok mindig így. Mégse gondolom azt, hogy immunhiányos vagyok (a gyenge immunrendszer voltaképpen azt jelenti), és nem hiszem, hogy egy-egy készítmény, amelyben nincs is annyi vitamin, mint reklámozzák és fel se szívódik, segíteni fog.
6/6 anonim válasza:
A svéd csepp is immunrendszer erősítő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!