Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Fültövi nyálmirigy gyulladás....

Fültövi nyálmirigy gyulladás. Mitől lehet?

Figyelt kérdés

Pénteken voltam dokinál, azt mondta ez van. Hétfőn megyek vérvételre. Mondta, hogy egyek sok savanyút, érzem is, hogy kezd múlni. De ez mitől alakulhatott ki? Mivel lehet legközelebb megelőzni?

18/L

2011. nov. 27. 20:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Immunrendszered gyenge,ezért alakult ki!napi 1000mg C vitamin szopogatós tabletta a te esetedben,rágózz sokat,és sok cirtrom,ill. savanyú!
2011. nov. 27. 21:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Nézz utána a neten, de csak a szaklapokra hallgass, azokra se 100-osan.

Illetve, mikor a vérvétel eredményét visszaviszed, kérdezz rá. Türelmes, rendes orvos megpróbálja majd elmondani, persze, ha nincs 100 lehetséges különböző indok.

[link] - itt is megkérdezheted.

Leírnád, mitől volt és mi hozta rendbe? Kíváncsi vagyok.

Jobbulást!

;)

2011. nov. 27. 21:51
 3/3 A kérdező kommentje:
Nincs gyulladás. Jó a vérképem és a vizeletmintám is. NEm kaptam rá semmit. A doki azt mondta, hogy egyek sok savanyút, és ha nem javul, akkor szájsebészet...
2011. dec. 1. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!