Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Nyálmirigy gyulladás. Van...

Nyálmirigy gyulladás. Van ilyen? És az milyen?

Figyelt kérdés
2010. febr. 4. 18:04
 1/5 anonim ***** válasza:

A nyálmirigyek gyulladása többnyire vírusos, vagy bakteriális eredetű fertőzés következménye.

Szövődmények: tályog, a fertőzés helyi továbbterjedése, visszatérése.

2010. febr. 4. 18:42
 2/5 anonim válasza:

Nekem nemrég volt. Elég kellemetlen, mert feldagad az arc és szájzár alakul ki. Fokozott szájhigénia kell és nem szabad édességet enni, valamint fűszereset sem. Bár a szájzár miatt sokmindent nem is lehet ilyenkor.

Főként savanyú ételeket kell enni és citromos vizet, mert ezek elősegítik a gyógyulást.

2010. jún. 26. 10:48
 3/5 anonim válasza:

Nekem most van.Körülöttem mindenki evvel foglalkozik,aggódik,de én nem hiszem,hogy ez annyira nagy katasztrófa.Emiatt kő is kialakult.Egyébként nyugodtan lehet mindent enni.

Előzővel nem értek egyet,pont hogy cukorkát kell enni.Meg savanyú dolgokat kell enni, meg olyan 3 liter vizet inni.

2010. aug. 19. 07:05
 4/5 anonim válasza:
Pedig nekem az orvos azt mondta, hogy édességet ne egyek! Rendbe is jött az arcom pár nap alatt. Savanyút én is írtam, az jó ilyenkor.
2010. aug. 23. 15:35
 5/5 anonim válasza:
Nekem visszatérő...vagyis igazából állandóan.Fejlődési rendellenesség (nálam),azt mondták,majd kinövöm.Már 3 éve...Már meg is műtöttek,mert kövek is kialakultak benne.Most tályog van benne és vmi gennyes cucc jön belőle.Minden reggel feldagad az arcom..Szóval igen rossz.
2011. jan. 20. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!