3hete minden hajnalban arra ébredek, hogy nagyon ver a víz. Ömlik rólam az izzadság, emiatt aludni sem tudok. Mitől lehet ez?
Valószínű stresszes mostanában az életed. Próbálj meg lazítani, esténként fürdőt venni amibe pár csepp lenedula illóolajat teszel. utána ne tévézz, felpolcolt lábakkal olvasgass picit. Elalvás előtt igyál meg egy pohár mézes tejet, csukott szemmel lazitsd el minden végtagod, és gondold végig milyen szép dolgok történtek veled aznap. Ha tudod szerezd meg Balogh Béla: A tudatalatti tízparancsolata című meditációs cd-t. Nekem ezek segítettek egy hasonló közel fél éves időszak után.
Minden rendben lesz, az élet gyönyörű, élvezd!!!! :)
Nem szedtél valamilyen idegrendszerre ható gyógyszert?
Én sajnos sokáig szedtem nyugtatókat és antidepresszánsokat, és amikor kezdtem abbahagyni, csökkentettem az adagokat, egy-két hétig minden hajnalban csurom vizesen ébredtem.
Ha nem ez a helyzet, akkor lehet a stressztől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!