Napi 2000mg C-vitamin káros lehet az emberre?
LLehet,hogy egyszer még attól fogok kinyúlni kínomban,hogy fontos kérdéseket itt tesznek fel,ahelyett hogy szakavatott embert kérdeznének meg. Lehet,hogy már elment az eszem nekem is,de én úgy tudom ha egészségünkről van kérdésünk,akkor arra válaszolni orvos az illetékes.Hogy minden dilemmád megszünjön,még azt is közlöm veled: ez lehet bácsi is vagy néni
Azért szeretnélek megóvni rossz válaszoktól,mert tudom a kérdésekből,sokan úgy mondják válaszukat biztosra,hogy a hasukra ütnek..szedem a Bérescseppet,patikáriusnéni mondta ahoz egy szem tabletta 50 mg.kell.Kettő se baj,úgyis kiürül
Biztos helyről tudom - Tud. irod. - 10 deka (tíz deka) paprikában benne van egy ember C-vit.napi szüks.
Lásd még Google-ban Szebt-Györgyi Albert.Orvosi és élettani Nóbel-díjjal tüntették 1937-ben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!