Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Napi 2000mg C-vitamin káros...

Napi 2000mg C-vitamin káros lehet az emberre?

Figyelt kérdés
2011. nov. 15. 08:07
1 2
 11/14 dgina válasza:
50%
Nem, nem lehet káros. A felesleget kiüríti az ember. :>
2011. nov. 22. 15:34
 12/14 anonim ***** válasza:
39%

LLehet,hogy egyszer még attól fogok kinyúlni kínomban,hogy fontos kérdéseket itt tesznek fel,ahelyett hogy szakavatott embert kérdeznének meg. Lehet,hogy már elment az eszem nekem is,de én úgy tudom ha egészségünkről van kérdésünk,akkor arra válaszolni orvos az illetékes.Hogy minden dilemmád megszünjön,még azt is közlöm veled: ez lehet bácsi is vagy néni

Azért szeretnélek megóvni rossz válaszoktól,mert tudom a kérdésekből,sokan úgy mondják válaszukat biztosra,hogy a hasukra ütnek..szedem a Bérescseppet,patikáriusnéni mondta ahoz egy szem tabletta 50 mg.kell.Kettő se baj,úgyis kiürül

Biztos helyről tudom - Tud. irod. - 10 deka (tíz deka) paprikában benne van egy ember C-vit.napi szüks.

Lásd még Google-ban Szebt-Györgyi Albert.Orvosi és élettani Nóbel-díjjal tüntették 1937-ben

2011. nov. 26. 14:19
 13/14 anonim válasza:
0%
lehet a sok C-vitamontól a faszodból fos fog folyni ez nagyon rossz dolog :S
2011. dec. 11. 07:58
 14/14 anonim válasza:
Lehet, hogy régen sok c-vitamin volt a paprikában, de nézd meg a talajt. A mai termőföldek kimerültek. Gödöllői egyetemen csináltak ilyen vizsgálatot.
2015. szept. 28. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!