Segítség, kezdek gépfüggő lenni?
Mostanában eléggé magam alatt vagyok, semmihez sincs kedvem, legszívesebben folyton aludnék, de mivel nem tudok egész npa, ezért valamivel el kell ütnöm az időt.. HÁt legtöbbször beülök a gép elé és zenét hallgatok, vagy gyakorin olvasgatok, vagy facebookon és gmailen nézegetem fél percenként, hogy írt-e valaki (mellesleg szinte sosem ír senki, úgyhogy nem tudom, mire várok)
Tanulni sem tanulok, pedig ötös tanuló voltam eddig, de most helyette is itt üldögélek. Már az a durva, hgoy úgy kezdődik a napom, hogy egy rutinos mozdulattal benyomom a gépet és csak utána megyek ki a mosdóba, este pedig egyenesen a géptől felállva dőlök be az ágyba...
Ez már valószínűleg gépfüggőség?? (Eddig nem is kapcsoltam be minden nap, de már kb egy hónapja ez megy.. :S)
Ez gááz.. nem akarok odáig jutni, hogy aztán csak a gép jelenti az életem... :S
Egyébként neked is vannak egyéb problémáid, vagy "csak" a "gépfüggőség"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!