Neked (ha szedtél) okozott fogyást az antidepresszáns?
Figyelt kérdés
2011. nov. 1. 06:50
11/13 anonim válasza:
masodik vagyok. nem szedek semmit csak az antidepit. idonkent ha kiborulok valami tartos problema miatt meg altatot szedek inkabb attol hizok mert attol ehes vagyokkozvetlen elalvas elott. most hal isten nem szedek altatot es jol alszok.az en gyogyszerem szuperul bevalt. kulfoldon ,spanyolba elek ,ott valtottam mert az otthoni nem valt be. en is ideges es feszult maradtam tole. a xanax csak szedal,mar ha nem az ellenkezo hatast kelti. nekem semmit sem ert.otthon meg kaptam melle kedely javitot,valami folyadek volt nem emlekszem mar a nevere.itt PAROXETINA TEVA -RIMAFAR amit szedek mar 10 eve ,es tokeletesen erzem magam tole. mintha semmi bajom se lenne. nekem a siro gorcsok a jellemzoek es a halalvagy ha nem szedek gyogyszert azert nagyon kell vigyaznom hogy el ne felejtsem beszedni. ha neha elofordul akkor mar a kovetkezo naptol mindjar mindenert elsirom magamers irto hulye tudok lenni. otthon rakerdezhetnetek a dokira hogy van -e ez a tipusu,nevu gyogyszer mert itt szinte mindenki ezt kapja es tenyleg hasznal. remelem segitettem.
12/13 anonim válasza:
elozo vagyok. nekem azt mondta a doki hogy 40 eves kor utan ha valaki meg depis ,akkor mar nem tud az idegrendszer ujra visza allni a normalis mennyisegu hormontermelesre es sajna ezzel kell elnem. 40 alatt meg van esely. minimim 2 ev szedese szukseges ahoz hogy ujra megtanulja a szervezet a hormontermeles normalis szinten tartasat. en mar 50 vagyok ,ugyhogy eselyem sincs. azzal vigasztalom magam hogy a cukrosoknak is egy eletre gyogyszert kell szedniuk es meg dieta es egyebek. en legalabb egyszem tablettaval naponta eleldegelek meg egy darabig. legalabb is gondolom. he-he-he!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!