Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Van valaki, aki hosszabb...

Van valaki, aki hosszabb ideig szédült nem tudta mitől és elmúlott neki? Mi okozta?

Figyelt kérdés

Évek óta szédülök. Mindenhol tökéletesen egészségesnek találtak, pedig vannak egyéb panaszaim is. Járt már valaki hasonló cipőben. Orvosról orvosra, aztán elunom, de sehol nem találnak semmit ami ezt okozza. Ráadásul a szédüléssel együtt feledékenyebb is lettem, meg nem tudom megosztani a figyelmem.

Persze megtanultam, hogy a környezetem ebből hogyan ne vegyen észre semmit, a munka világában ez veszélyes lenne, de mégis pokol, hogy annyi orvosnál jártam és semmi, lassan tíz éve.

2011. okt. 21. 00:37
 1/3 anonim ***** válasza:
MR-t csináltak?
2011. okt. 21. 00:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Szemészet, fül-orr-gégészet, neurológia?
2011. okt. 21. 01:00
 3/3 kassandra87 ***** válasza:
Nem vagyok orvos. Véleményem szerint a szédülés, az vérnyomás problémára vezethető vissza. Alacsony vérnyomás esetén. Ha nem tud figyelni valószínűleg koncentrációs zavar léphetett fel.Háziorvos, teljes körű vizsgálat és ha nincs szervi baj, akkor az előbbi igaz. Vannak olyan gyógyszerek, vitaminok is amik segítik a koncentrációt.A gyógyszertárban is lehet érdeklődni.Vagy túlhajszolja magát és keveset pihen, s ennek következtében nem tud koncentrálni az elvégezendő feladataira, így romlik a teljesítménye.Mikor volt szabin utoljára vagy nyaralni?
2011. okt. 21. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!