Másnak is fájt már ennyire (a többi lent. Kicsit hosszabb. )?
32/f vagyok, Jó pár hónapja nagyon fáj a nyakszírt, nyaki gerinc, és a mellette levő izmok (tul. képen az egész váll feletti rész. Ez mellet a lapocka magasságában a gerinc is fáj. Az elmúlt pár hétben viszont egyre rosszabb, állandóan hányingerem van és itt ott néha zsibbad (jobb ki és hüvelyk újj-alkar vonala, az alkar csukló felett kb 5-6cm-el fáj, de néha az egész lábam, bokáim, combom...) a fejem itt-ott tűszúrás szerű fájdalmakkal teli, de van, hogy az egész tarkó, vagy egyéb helyen fáj..., Többször veszem érsze, hogy ujjakban kézben, lábban izom görcsök, izom feszültségek vannak. A nyakam és a váll-mellkas terület nagyon ropog, főleg az elmúlt pár hétben, és néha annyira feszül, hogy legszívesebben levágnám a fejem...nagyon fáj, és nem használ semmi gyógyszer, a torna (gyógytornázom minden nap), a mozgás sem jó,...
Mindezek ellenére csináltak Rtg.-t, Mri-t és ott nincs sérv, vagy egyéb komoly elváltozás, voltam gyógytornásznál, ő is csak pár gyakorlatot említett, reumatológus szerint semmi komoly nem lehet...én meg besz...rok a fájdalomtól, és most már egy csomó izom és végtag probléma is idegesít...magnéziumot, vitaminokat szedek (multi, minden B féle, + sok C vitamon,), voltam neurológusnál bár Ő nem nagyon foglalkozott velem.
Azt gondolom, hogy valami idegrendszeri, vagy ideg szerű gyulladás, ideg károsodás lehet, mert egyre vackabb...
Hétfőn megyek egy csontkovácshoz, bár becsípődés ilyen mértékben nem tudom, hogy lehet-e, mert annyria gáz..és tornára sem javul...
Volt valakinek ilyen...hova kéne mennem, ? Neurológust keressek...valami speckó idegrendszeri vizsgálattal? (ui: Ideges, feszült nem vagyok, nem hinném, hogy a stressz ilyet csinál....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!