Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi van velem (nagyon félek! )?

Mi van velem (nagyon félek! )?

Figyelt kérdés
Most aztán teljesen bepánikoltam... Kb. 2 hónapja szorongás miatt nincs étvágyam, sokat égett a gyomrom. AZ rovos adott savcsökkentőt, szedtem néhány hétig, a tünetek el is múltak. De aztán 1-2 hét múlva újra keződödtt minden, kényszeresen elkezdtem figyelni a gyomromat, és azóta folyamatosan érzem. Sokat böfögök és 2 napja folyamatosan kavarog, "vartyog a hasam". Ez mitől lehet? Ugye nincs gyomorvérzésem?? Nagyon félek!!
2011. okt. 20. 20:33
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
hát majd kipróbálom... amúgy sajnos pánikbeteg vagyok :'( Szóval hihetetlenól rá tudok parázni dolgokra
2011. okt. 20. 20:48
 12/15 anonim ***** válasza:

Elmondom a meglátásomat hátha segít.

Mi különbözteti meg a pánikbeteget az átlag embertől?

Az ,hogy a pánikbeteg olyanoktól is tud félni ,ami az átlagnak eszébe sem jut. Az átlag nem fél ,mégis ugyanolyan eséllyel megtörténhet vele is mondjuk egy olyan dolog amitől te félsz ,de ő nem fél. Szóval te se félj , ha eszedbe jut egy félelem próbáld elfogadni ,hogy megtörténhet ,de akkor sincs semmi. Minél jobban próbálsz kizárni egy gondolatot az életedből az annál erőteljesebben fog téged úgymond ,,zaklatni''. Ha teljes szívedből elfogadod akkor már nem félelem lesz és elmúlik.

2011. okt. 20. 20:54
 13/15 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2011. okt. 20. 21:01
 14/15 anonim ***** válasza:

Ne is törődj vele. Ha a tévében véletlenül megnézek egy orvosi műsort, azonnal tapasztalom a tüneteket. Már voltam AIDS-es, leprás, maláriás, elefántiázisban szenvedtem, az utolsó ebola volt.

Amióta nem nézem a tévét, meggyógyultam.

2011. okt. 20. 21:41
 15/15 anonim ***** válasza:
szorongás tünete, pszichológus segíthet.
2011. okt. 21. 06:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!