Milyen gyakran mossátok ki a pizsamátokat? (már aki abban alszik) Mert csak eltöltünk benne 8 órát, még ha nem is izzadunk bele. Kétnaponta cserélni kéne? Vagy elég ritkábban?
Figyelt kérdés
2011. okt. 7. 00:34
11/19 anonim válasza:
Én is meztelenül alszom, télen is. Nem bírok elviselni semmit sem magamon alvás közben. Akkor olyan érzésem lenne, mintha napközben szunyókálnék csak.
12/19 anonim válasza:
Egy szál gatya, értelemszerűen naponta. Mondjuk a pizsamában sem szokásom leizzadni, főleg hogy inkább hidegben szeretek aludni, mint melegben.
13/19 anonim válasza:
Ez attól függ mennyire izzadtam éjszaka. Levetem, leteszem, aztán este mielőtt felvenném megszagolom. Ha nem tetszik amit érzek, rögtön cserélem.
2-3 napig van rajtam ugyanaz a pizsama. De ha délelőtt is pizsamában vagyok (tévénézés, lustálkodás) akkor aznap este már másikat veszek fel.
A pizsama felsőt van hogy naponta cserélem.
14/19 anonim válasza:
Mindent addig hordok, amig testszaga nem lesz. Hálóruha hordideje igy kb. 3-5 nap nalam.
15/19 anonim válasza:
ejj de igénytelen vagyok?!?!?! (első voltam)
16/19 A kérdező kommentje:
mindjárt fekszem le aludni, most mostam ki a pizsimet. :)
ezentúl kimosom 4-5 naponta, valahogy mindig éreztem, hogy a heti egy nem elég.
legalább a felsőrészt cseréld vagy mosd gyakrabban, előző. :)
2011. okt. 9. 02:42
17/19 anonim válasza:
Sose számolgattam :D amikor már nincs jó illata, esetleg ha leeszem (általában pizsiben reggelizek). Viszont van egy olyan nyűgőm, hogy menstruáció után a pizsomat, törölközőt, ágyneműt lecserélem. Tehát minimum havi 1x :)
18/19 anonim válasza:
Hetente egyszer minimum, de ha hamarabb elkoszolódik, akkor azonnal lecserélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!