Az öcsém kétnaponta mekizik. Mit tegyek?
Esetleg próbálj rávilágítani az anyagi oldalára is. Egy mekis menü árából ha otthon főztök, ketten is jóllaktok, nem is beszélve arról, mennyivel változatosabb és egészségesebb az otthoni.
Vagy főzz gyakran a kedvére valót, amit úgymond "nem tud kihagyni", ezzel tele lesz a hasa, már nem fér mellé a mekis. Egy idő után majd rászokik, hogy otthon egyen, mert érdemes.
anyááám....ne csinálj semmit. ne szólj már bele ilyen hülyeségek miatt az életébe, nemfog belehalni, és nem lesz semmi baja sem. én is szoktam mekibe járni, akkor mindig menüt eszek, néha salátát is, és képzeld el, egy grammot sem híztam.
túlzásba viszik ezt a meki=halál dolgot.
majd úgyis megunja, nemolyan nagy ott a választák. énis gyakran megunom és eszek mondjuk kínait helyette.
Persze nem valami nyerő, de nem hiszem, hogy hátrányban lenne a magyar töltött káposzta - csülök - pörkölt - kocsonya- sör kombóval szemben. Nagyon kevesen étkeznek egészségesen, kár mindig a Mekit kipécézni.
Egyébként is a kaják 90%-át nyugodtan lehet enni (ebbe beletartozik a Meki is), ha MELLETTE az ember rendszeresen mozog.
nem mellesleg gyakran bolti áru is van olyan rossz minőségű h mint a meki.
akkor fogsz csak egészségesen étkezni, ha biokajákat vásárolsz, de azt a pénztércéja nagyon kevés embernek engedi, de még a bio kaják között is nagyon sok az átvágás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!