Rémálom vagy mi volt ez? :OOO
Nekem kötetlen a munkám és kialszom magam mindig, mégis gyakran élem meg ezeket az élményeket. Szóval ezért is írtam, hogy az orvosi része a dolognak az csak az, hogy a tünetnek adtak egy nevet, de hogy pontosan mi történik, vagy mitől van azt nem tudják. A TKÉ mégis csak olyan tudománytalanul hangzana a szájukból. Mióta figyelem magamon a jelenséget én is sok furcsa dolgot fedeztem fel, mindig új tapasztalataim vannak. Én pl, az órát szoktam látni és amikor kinyitom a szemem, tényleg annyi idő van, mint amit láttam a bőrszemüvegen keresztül.
Kérdező: Most, hogy már tudatában vagy, vagy legalább is kezded kapizsgálni, már másképp fogod átélni, lehet, hogy majd irányítani is tudod. Jó szórakozást hozzá :-) Már nem írok erről többet, mert áthelyeznek az ezotériába :D
Nincs mitől félned, mert bármi is történik neked semmi bajod nem lesz fizikailag. Én is inkább tartom érdekesnek, mint félelmetesnek, bár nem mindig a legjobb élmény.
Egyébként nálam vannak időszakok amikor hetente többször is előfordul, aztán fél-egy évig semmi. Kisgyerek koromban volt az első, és azóta már nagyon sokszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!