Egyre inkább "lemerülök", mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Most kezdtem az egyetemet, most 1 hónap után érzem, hogy egyre fáradtabb vagyok. Nem tudom mitől lehet, mert eddig minden rendben volt, ugyanennyit aludtam, ugyanennyit ettem, mégse voltam ennyire fáradt. Éjszaka is hamarabb megyek aludni, hátha a kialvatlanság okozza, mégis nagyobb az étvágyam, főleg cukrot és szénhidrátot kívánok, csak félek, hogy ez hosszú távon elhízáshoz vezetne. Mit tudnátok ajánlani? Több gyümölcs, zöldség? Kezdjek valamilyen vitamint, étrendkiegészítő tablettát szedni, mert esetleg valamiből kialakult hiány? Vagy próbáljak erőt gyűjteni sportra, hátha az segít? Tanácstalan vagyok. Köszi a válaszokat!2011. okt. 1. 19:01
1/1 anonim 

válasza:

Szerintem azért van, mert szellemileg kimerült vagy, de fizikálisan nem strapálod magad egyáltalán, plussz gondolom idegeskedni is szoktál, és így felszínesen alszol esetleg. Sportolj, és normális kajákat egyél, ne kizárólag szénhidrátot. Hidd el, ha sportolsz, sokkal kipihentetőbb az alvás utána este.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!