Kohoges ellen mit tegyek? Mar 2 honapja kohogok.
Figyelt kérdés
2011. szept. 23. 12:27
2/8 anonim válasza:
Orvos! Ugyanis lehet más kiváltó ok, reflux, stb. Mindenesetre két hónap az sok, egy sima megfázás, torokgyulladás ennyi idő alatt spontán is meggyógyul. Tessék összeszedni magad, és elballagni a dokihoz!
4/8 A kérdező kommentje:
voltam orvosnal. 3 fajta gyogyszert szedtem,kicsit enyhult es most megint ugyanolyan mint volt.
2011. szept. 23. 13:50
5/8 A kérdező kommentje:
ugy kezdodott,hogy:
egy hetvegen elkezdtunk inni a fiukkal jo hideg sort es masnapra megartott ,fajt a torkom par nappal utana elkezdtem kohogni es meg most is tart :(((
2011. szept. 23. 13:52
6/8 anonim válasza:
akkor tán vissza kéne menni a dokihoz
7/8 anonim válasza:
Egyszer elkezdtem jódos, szénsavval dúsított ásványvizet inni, és két hét alatt hasonló tüneteim lettek, mint neked. Kapart, fájt, köhécseltem. Abbahagytam azt a vizet, és három nap alatt rendbe jött a torkom. Ebből következtetek, hogy talán szénsavas folyadékot iszol, és lehet, hogy attól van?
8/8 A kérdező kommentje:
en mar nem erzek semmit csak kohogok :p
elfogok menni tudorontgenre.:)
a hidegsor artott meg:(
2011. szept. 25. 01:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!