Tegnap éjszaka óta egyfolytában pisilnem kell, de nem tudok, mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Olyan érzésem van, hogy rögtön összepisilem magam, de egyszerűen egy-két cseppnél több nem jön és eközben is apró nyilalásokat érzek, és olyan dörzsölő érzést is érzek. Mi lehet velem??? Vesekő???2008. márc. 6. 07:42
1/7 anonim válasza:
Szerintem csak felfáztál. Menj el dokihoz!
2/7 anonim válasza:
Jó kis hólyaghurut lehet. Ha vesekő lenne, az úgy görcsölne, hogy ahhoz képest a mensigörcs kismiska.
3/7 anonim válasza:
A vesekő is hasonló érzés eleinte. Csak később kezd el görcsölni. Ha ez lenne az ok, akkor mostanra már görcsölnöd kellene. De ahogy már írták, egy "sima" felfázás is ilyen tüneteket mutat.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Ilyenkor hova kell fordulni, elég egy háziorvos, vagy irány a nőgyógyász.
Úgyanis éppen babát szeretnénk, lehet ilyenkor teherbeesni???
2008. márc. 6. 09:07
5/7 anonim válasza:
Urológus tud megfelelően kezelni. Viszont a terhes nők szervezete másképp reagál, ezért fontos lenne tudni, h babás vagy-e jelenleg. Nekem állandóan előjön ez a betegség és utálom. Az urológus már ismer és amig nem ad antibiotikumot, No-spa-t szoktam bevenni, kettőt egyszerre. Ő tanácsolta persze, nem csak úgy magamtól. Csodákat tud tenni és ami a legjobb, h tudok pisilni, bár rémesen fáj a végén. Mivel nagyon erős antibiotikumot szokott felírni, mindenképp szóljál neki, h babát terveztek! De nem kell félni, nekem egy hét alatt szinte majdnem el is múlik. Viszont rémes egy betegség.
6/7 anonim válasza:
A pár csepp pisi hólyaghurutra utal. Menj el orvoshoz, mert ha babát szeretnétek, akkor jobb az antibiotikum, biztos, ami biztos, hogy minden bacit elpusztítson. Ha már babás lennél, akkor sincs gond, akkor is van megfelelő megfelelő antibiotikum! Mielőbbi gyógyulást! Nekem most múlt el ugyanez, 3 hétig tartott...
7/7 anonim válasza:
Nálam sokszor előfordul,ez felfázás.1-2 napon belül elmulik,de ha sulyosbodik,akkor orvoshoz kell fordulni és gyogyszert ir fel.Egyébként mindenképp tartsd melegen a hasad és sokat ülj(ha megteheted)meleg-forró vízben,ez nagyon jót tesz. Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!